İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Sizce Ben Böyle Bişe Yaparmıydım ?

yzgulec

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bir çok kaynaktan edindiğim bilgiye göre geçersiz tıklamanın tanımı budur. google kitabında da yazıyor hatta.

Ben -kaynaklara rağmen- SmartPricing varken bir de banlamanın gereksiz olduğunu düşünüyorum. Google'ın kitabı hangisi paylaşırsan sevinirim.

keyfinebak.com

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
İhbar Edecek Yada... 2007-01-27 06:45 bazobehram türkçe reklamlardan bahsetmiyorum.. beni adsense hesabı forumlarda çıkan bu tür başlıklar yüzünden banladılar.. forumdan sonra hatırlat demişin - rep hazır demişsin alsana - r

ilginç bi yaklaşım rep tablosunda gözüme çarptı.

bizim yabancı sitemiz yok yabancı sitelere adwors reklam kullanmıyoruz sanki. gerçekten bazen burda karşıdakine yaş sorduklarında bende kızıyordum ama haklı bir soruymuş. :) size iyi çalışmalar. harama el uzatmaya yada el uzatanlara peşkeş çekmeye devam edin by konu sahibi @bazobehram...

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ben -kaynaklara rağmen- SmartPricing varken bir de banlamanın gereksiz olduğunu düşünüyorum. Google'ın kitabı hangisi paylaşırsan sevinirim.
google'ın kendi yayınladığı bir kitap değil, baskasının yayınladığı bir kitap. aratırsan bulursun hatırlamıyorum ismini.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.