İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Sizce Bu Anlatılanlar Doğru Mu?

T

The_Best

Misafir
Yabancı forumlarda gezerken gördüm bu siteyi;
Adamlar adsense'den nasıl çok kazanlıcağını biliyorlarmış günlük 30 ila 500 dolar arasında kazanmanın yollarını anlatıyorlarmış, örnek filan vermişler ben pek inanmadım birde siz bakın isterseniz.

http://www.adsense-secrets.com/google.html

Y

yazilimci15

Misafir
The best
Vallahi bende merak ediyorum am anasıl olucak bu besttrukfilan hile yapıyor diye yazmışalr forumda bizde bilsek bizde yaparız ama :)
Bence kelin ilacı olsa başına sürer ama siz bilirsiniz eğer alan olursa bizede yöntemini açıklayıversin.
PLS.

GuvenliHosting

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
walla ilginç gerçekten de adam 400$ dan aşağğıya düşmemiş günlük...

ben yeni olmama rağmen 3. günüm daha en fazla 4,54$ gördüm bir tıklamadan...

S

seckal

Misafir
adam 30 ile 500 arası kazandım dio, maşallah 400 altına inmemiş.. 30 ne alaka? 30 dan başladım 400e çıktım mı demek istio acaba.. Hey allaam ya 22 milyar ayda iyi para..

T

Turkyurdu.org

Misafir
From just $30 per day, I had shot up to $500 PER DAY with just a few easy changes in my spare time.

minimum kazanc olarak $30 goruyorlar. Buda ilginc bir ayrinti olsa gerek.

O

onder

Misafir
iyide bu ve bunun gibi dunya kadar site var. hangisine guveneceksin. bence cekik gozlunun teki yine oturmus biseyler karistiriyordur.

B

batuhan

Misafir
Şu anda günde 70$ kazanıyorum hileli tıkla tabiki bu yöntem deneme aşamasında ay sonu görücem hanyayı konyayı :p

S

seckal

Misafir
abi hile yapmayın yaw. türk milleti olarak yeterince adımız çıktı zaten

GuvenliHosting

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
seckal' Alıntı:
abi hile yapmayın yaw. türk milleti olarak yeterince adımız çıktı zaten

+5 diyorum ve sonuna kadar katılıyorum...
bence daha da kötüye çıkar adımız...

elin amerikalısı hile yapar 500 kazanır :D
güccük boylujaponu hile yapar kazanır

bişi olmaz
70 $ kazanırsın göze batar tüm türkler karalanır...

astraler

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Hile yaparak bişey elde edemezsiniz.Mantıklı olarak daha fazla nasıl kazanabilirimin cevabını arayın.

T

The_Best

Misafir
Hile yapmayın arkadaşlar.

batuhan' Alıntı:
Şu anda günde 70$ kazanıyorum hileli tıkla tabiki bu yöntem deneme aşamasında ay sonu görücem hanyayı konyayı :p

Arkadaşım kesin bir şekilde banlanırsın, çünkü senin düşündüğünü google çok önceden düşünmüştür zaten,

Eğer bu şeklide devam edilirse yakında adsense Türkiye'ye reklam vermeyi kesebilir, konuştuğum önemli kişiler Türkler'in çok hile yaptığından bahsediyor. Yapmayın arkadaşlar hileci olarak tanınmayalım. Doğru dürüst bir şeklide para kazanmayı deneyelim inanın bu şekilde daha hayırlı olur.

astraler

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bu siteyi inceledim de, bu kadar kısa zamanda CTR yi nasıl bu kadar artırmış merak ettim doğrusu.Adsense için adwords e reklam vermiş gibime geliyor bana.Siz ne dersiniz?

astraler

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Diyorum ki adsense klik için kaliteli trafik lazım, bunun içinde kaliteli içerik lazım.Bu şartlar halledildi mi zaten, adsense klik için yapılacaklar bellidir.

java

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
astraler' Alıntı:
Bu siteyi inceledim de, bu kadar kısa zamanda CTR yi nasıl bu kadar artırmış merak ettim doğrusu.Adsense için adwords e reklam vermiş gibime geliyor bana.Siz ne dersiniz?
Mantıklı, yani bir geri dönüşüm yapmış dediğine göre, ama adwords'ün aldığı komisyon oranı değermi buna diyeceğim, herhalde diğer gelirleri ilede bunu fitliyordur.. Mantıklı bir yaklaşım..

Ve şuna eminimki böyle birşeyi yapan birisi kesinlikle açıklamaz bunu, 75$'a kitap satmaz herhalde? Günlük kaç kitap satacakki hadi diyelim global bir yayıncı ve 10 tane sattı.
Bunun bir planını programını yapmamışmıdır? Giden kitapların korsanı o su, bu su, şu su yarın öbürgün nette satın alan kişi tarafından piyasaya sürülmezmi? Günde 500 $ temiz temiz kazanıyorsa, niçin 750$ daha kazanmanın riskine girsinki hemde böyle birşeyi açıklayarak kendi kazancındanda kendisini etmiyormudur..

Bence dümenin daniskasıdır, kanılmaması gerekir, kısa vadede ok, uzun vadede bye dır..

astraler

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Zaten siteme (örneğin script konusuyla ilgili) 1000 unique kaliteli yabancı ziyaretçi gelirse, günde ortalama 100 usd kazanmamak elde deil gibi, iyi bir stratejiyle.

java

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
astraler' Alıntı:
Zaten siteme (örneğin script konusuyla ilgili) 1000 unique kaliteli yabancı ziyaretçi gelirse, günde ortalama 100 usd kazanmamak elde deil gibi, iyi bir stratejiyle.

Kesinlikle %1 klik oranı bile 1000 unique a min $30 getirir..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.