Sevgili dâhi,
Tıklanma oranları sorunun cevabıdır, onları paylaşmadan kimin kendisininkiyle kıyaslayabilecğeini sanıyorsun?
Sana tavsiyem Yunan Adaları'nda kısa bir tatile çıkman yönündedir.
Sevgili dâhi,
Tıklanma oranları sorunun cevabıdır, onları paylaşmadan kimin kendisininkiyle kıyaslayabilecğeini sanıyorsun?
Sana tavsiyem Yunan Adaları'nda kısa bir tatile çıkman yönündedir.
bu karluk'un kişisel problemleri mi var yoksa dikkat çekmeye mi çalışıyor burası sözlük değil!
Cinsel problemlerim var, bu sebepten çok stresli, gergin ve sinirliyim...
kardeşim görün şu adamı artık uyarı mı verecekseniz artık ne yapacaksanız çok sinir bozucu kendini sözlükte sanıyor...
adam açık açık belirtmiş cinsel problemleri varmış tavsiyem ameliyetla aldırsın kurtulsun ulkemızde çok iyi cerrahlar varKarluk insanı webmasterlikten soğutmaya çalışan. Ne yaptığını kendisi de bilmeyen kendisinin de söylediği gibi bazı problemleri olan bir arkadaşımız. Forumun tadını tuzunu kaçıran bir haşere, işi gücü yokmuş gibi insanlarla dalga geçen. Kendisinin ve bizlerin bu forumda bulunma amacımızı unutmuş, iyinet üyeliğini hak etmediği görüşünde olduğum birisi. Dikkat çekmeye çalışıyorsa, bu konuda başarılı olduğunu düşünüyorum. Ben yetkililerin de dikkatlerini bu kişi üzerine çekiyorum.
Kazancın bence yeni başlayanlar için ideal. Eğer siten aynı kişiler tarafından ziyaret edilen bir site niteliğinde ise reklam kazançların orantılı olarak yükselecektir.