İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Sizce cep siteme forum kurmalıyım ? (lütfen yorumlayın)

Cep siteme forum kurmalımıyım ?

• Evet

Kullanılan: 3 33.3%
  • Hayır

Kullanılan: 6 66.7%

• Kullanılan toplam oy
    9
  • Anket kapatılmış .

draga

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Yeni bir cep telefonu sitesi açtım. Portal olarak aykutbeymp3 scripitini editledim ve dosyaları kendi hostuma yükledim ve herşey resimli. benim kafamı kurcalayan sizce forum kurmalımıyım ? ben kararsızım forum kurarsam kullanıcıları siteye bağlar diye düşünüyorum ama bi yandanda kurmayım diyorum. yorumlarınız çok önemli. şimdiden teşekkür ederim hepinize.

bir diğer seçenek ise genelforumum olan forumamı yönlendiriyim forum olarak ? oradada cep telefonu paylaşımı yoğunlukta.

alorak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Bence kurulması yararına olur. Çünkü interaktif birşey cep telefonu işi..

samann

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
site cep telfonu hakkındada tam olarak alanı ne ?
Yani oyunlar , programlar filan mı olacak yoksa sadece telefon modellerini filan mı tanıtacaksın ?

Eğer forum kuracaksan çok geniş bir ekibin olması lazım çünkü konu çok büyük. Eğer tek kişi yada 2-3 kişi çalışacaksanız bence sakın forum denemeyin..

draga

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
oyun,program,tema,video vs. içeriği. tanıtım yok forum açarsam tanıtımda koyarım tabiki

samann

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Eğer forum kumak istiyorsan portalı ortadan kaldır. İkisini aynı anda kullanmak saçma olur.
Forumlarında oyunlar vs. için forumlar oluştur ve her gönderilen konuda sadece 1 yazılım olmasını sağla.Bu syede düzeni sağlar ve konu sayısını arttırırsın.

Portalı kaldır dememin nedeni aynı programı hem foruma hemde portala koyacak olman. İkisindede aynı şeyler olur ve boşuna uraşmış olursun.

draga

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
cep telefonu için özgün içerik biraz saçma değilmi ? hadi tema felan neysede oyun program nasıl yapılır bilmiyorum :D benim düşüncem forum üyeyi bağlar hem kendide paylaşım yapmış olur güzel olur gibime geliyor. yani tek bir portal olarak fazla bağlamaz adam hergün girip bakar siteye belki ama forum olsa her dakika girer günde 5-10kere girer en az tabi. diğer arkadaşlarda yorumlarını paylaşırlarsa sevinirim

Killa_HaKan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Artık forumlar o kadar cokki nerde forum görsem midem bulanıyor genellikle cogu copy/paste başka bişey degil ama sen eger özgün içerik eklerim diyosan tabiki acman yararına olur.

forum.iyinet.net gezerken miden bulaniyormu acaba?

bence ac forum

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.