Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

Kayıt Ol

Sizce en iyi Kazanc ne tür siteden elde edilir

baris

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
43
merhaba arkadaşlar gunumuzde o kadar çeşitli alanlarda projeler üretilip o kadar çok alanda site acıldıki sizde en çok hangi tür siteler para kazandırıyor webmasterlara düşüncelerinizi merak ediyorum

C

ciyomiyo

Misafir
valla artık türkçe projeler kazandırırmı yada ne nasıl tutar bilmem yabancı düşünüyorum yakında geliyo şokkk kazanıcam şokkk:)

tiva

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
383
merhaba arkadaşlar gunumuzde o kadar çeşitli alanlarda projeler üretilip o kadar çok alanda site acıldıki sizde en çok hangi tür siteler para kazandırıyor webmasterlara düşüncelerinizi merak ediyorum

İşin püf noktası bunu senin bulmanda zaten, ayrıca çok fazla alanda site açılmadı (özellikle de türkçe), yığınla açılması gereken konu var, proje yi bulmakta bile tembellik yapanların böyle bir kazanç elde etmesi çok zor .

osahin

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
181
herşeyi google a dayanarak düşünmeyin ya

annudora

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
308
herşeyi google a dayanarak düşünmeyin ya

Haklısın ben PROJE konusundaki yazıları okumadan gecmisim :) Guzel ve değişik projeler denenmemis PROJELER elbette cok paralar kazandırır. üstelik site hiti gayet ii olur absürt crack harici guzel hit almakta ii para kazanmak icin yeter ayrıca siteyi de satabilirsin ornegin youtube gibi :)

Ama reklamlardan kazanmak icin derseniz tek kapı adsense gibi geliyor bana .

Bol kazanclar !

Merlin

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
57
Ben google a asla güvenmem. Allah a sükür leadlerden oldukca iyi kazaniyorum. Almanlar bu konuda bir numara. Ne parking ne google. Lead gibi kazandiran yok.

qooqle

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
58
Ben google a asla güvenmem. Allah a sükür leadlerden oldukca iyi kazaniyorum. Almanlar bu konuda bir numara. Ne parking ne google. Lead gibi kazandiran yok.

dostum lead olayı CJ ile bitti sanıyordum:), kafam tozlanmış benim. Şu lead mevzusunu acar mısın özelikle alman lead olayı...

tetal

1
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
173

bu tür forumlarda paylaşılıp yapılmamış kendine özgü içeriği ve tarzı olan her site kazandırır.

T3chn0

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
224
kasma kimse yardımcı olmıcak :)

T3chn0

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
224
Hic kusura bakmasin ama sitelerimizi burada söylersen ertesi gün tipkisinin aynisini yapacaklar. O yüzden en iyi kazanan sitelerini ve sponsorunu paylasmayandir.

tmm canım sende kendi çapında haklısın hadi bakalım bende başladım bakalım adsense için kasmaya hayırlısı bana şans dileyin :)