merhaba arkadaşlar gunumuzde o kadar çeşitli alanlarda projeler üretilip o kadar çok alanda site acıldıki sizde en çok hangi tür siteler para kazandırıyor webmasterlara düşüncelerinizi merak ediyorum
![]() |
![]() |
merhaba arkadaşlar gunumuzde o kadar çeşitli alanlarda projeler üretilip o kadar çok alanda site acıldıki sizde en çok hangi tür siteler para kazandırıyor webmasterlara düşüncelerinizi merak ediyorum
herşeyi google a dayanarak düşünmeyin ya
Ben google a asla güvenmem. Allah a sükür leadlerden oldukca iyi kazaniyorum. Almanlar bu konuda bir numara. Ne parking ne google. Lead gibi kazandiran yok.
dostum lead olayı CJ ile bitti sanıyordum, kafam tozlanmış benim. Şu lead mevzusunu acar mısın özelikle alman lead olayı...
kasma kimse yardımcı olmıcak![]()
Hic kusura bakmasin ama sitelerimizi burada söylersen ertesi gün tipkisinin aynisini yapacaklar. O yüzden en iyi kazanan sitelerini ve sponsorunu paylasmayandir.