İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Sizce hangi firma..

NightPrince2

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Php
Addon domain (domain ekleme özelliği oLan) birden fazla domaini host etmek istiyorum.
v-bull forum kuracam. tutup tutmama olasılığı var. o yuzden başka domainlerde de denicem.
500mb - 1 Gb arası host.
band- 15-20 yeter sanırım.
sık sık hata almayacağım. ve başımın ağırmayacağı bi host firması istiyorum.
yerli ya da yabancı farketmez. fiyatta da fazla uçmayan hangi şirketLeri önerebiLirsiniz?.

gameforever

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşım sana sınırsız alan ve bandwidth kullanabileceğin istediğin kadar domain ve subdomain barındırabileceğin ayrıca 3 adet ücretsiz domain imkanı olan paketimizi tavsiye ederim. amerika lokasyon firma ve gerekli teknik desteği biz temin ediyoruz. para iade garantiside mevcut. yıllık sadece 125 ytl. aylık 10 ytl gibi bir rakama geliyor. özelliklerine bakacak olursak kaçırmamanı tavsiye ederim. gerekli yardımıda yapabilirim.
TkmHost.Com

MéDicLiFé

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Php
Addon domain (domain ekleme özelliği oLan) birden fazla domaini host etmek istiyorum.
v-bull forum kuracam. tutup tutmama olasılığı var. o yuzden başka domainlerde de denicem.
500mb - 1 Gb arası host.
band- 15-20 yeter sanırım.
sık sık hata almayacağım. ve başımın ağırmayacağı bi host firması istiyorum.
yerli ya da yabancı farketmez. fiyatta da fazla uçmayan hangi şirketLeri önerebiLirsiniz?.

www.ihs.com.tr

Üstüne tanımıyorum.

orhanorak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hocam yanlış anlama maddi durumunuda yazsaydın..

MéDicLiFé dediği gibi
www.ihs.com.tr iyi bir firma..

diğerlerine kötü diyemem sadece iyi olanı söylüyorum. Sonuçta alacağın hizmet belli, bu imkanları bütün host firmaları sağlayabilir, hatta ben bile sağlayabilirim.

Burada önemli olan siten ne kadar hızlı çalışacak.. o yüzden mediclife a katıldım.

Yurtdışı istersen www.hostgator.com var ancak shared senin için kafi gelmez, reseller alman gerekir fiyatları seni tatmin etmez.

O yüzden sana önnerim yolun başında yurt dışına fazla açılma maddi zararın çok olur.Türkiyede kal, burada öneri veren bütün arkadaşlardan fiyat iste.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.