Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar, uzun süredir araştırma yapmama rağmen bir türlü karar veremedim. Hem benim hem de diğer arkadaşların rahat karar verebilmesi için memnun olduğunuz firmayı anketten oylarsanız sevinirim. Teşekkürler.
Şu an isimtescil'de de bir hostingim var oradan da oldukça memnunum. Garip olacak ama isimtescilin hostinginden memnunum isimtescil firmasından memnun değilim
Hosting aradığım zamanla derin araştırmalarım sonucu aysima hosting i tercih etmiştim.. kaliteli kesintisiz ve sağlamlığından dolayı fakat sergilenen ücretle ödeme sayfasındaki %18 lik kdv farkından dolayı vazgeçtim almaktan..
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.