İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Sizce hangi hosting?

Hangisi?

• Netinternet

Kullanılan: 1 25.0%
  • Netdirekt

Kullanılan: 0 0.0%
  • Fsbnetwork

• Grikare

• Güzel Hosting

• İhs Telekom

• Turhost

• Turkishost

• Kullanılan toplam oy
    4
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
C

Compni

Misafir
Merhabalar, uzun süredir araştırma yapmama rağmen bir türlü karar veremedim. Hem benim hem de diğer arkadaşların rahat karar verebilmesi için memnun olduğunuz firmayı anketten oylarsanız sevinirim. Teşekkürler.

Zafer84

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
4
Ben karıncahosting'den hosting aldım nadiren kısa süreli kesinti oluyor ama gayet memnunum, tavsiye ederim.

Zafer84

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
4
Şu an isimtescil'de de bir hostingim var oradan da oldukça memnunum. Garip olacak ama isimtescilin hostinginden memnunum isimtescil firmasından memnun değilim:)

Hosting aradığım zamanla derin araştırmalarım sonucu aysima hosting i tercih etmiştim.. kaliteli kesintisiz ve sağlamlığından dolayı fakat sergilenen ücretle ödeme sayfasındaki %18 lik kdv farkından dolayı vazgeçtim almaktan..

Sky_Walker

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ben bu seçenekler arasında turhost u kullandım. sınırsız paket, uygun fiyat ve teknik destek konusunda çok iyiler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.