İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

sizce nasıl ?

ugurcan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
dubaiye gitmek istiyorum bunuda size sorayım dedim sizce gitmek akıllı işi mi acaba fiyatlar nasış aranızda giden var mı benim düşüncem laptop ceptel ipod psp ps3 falan türü şeyler almak + dubai yi gezmek ingilizceyi ilerletmek acaba gitsem mi yok trden al ne işin var ucak + vize vb derken aynı para olur yok bence de git iyi kar edersin mi ?

F

fatihhk

Misafir
1.Alacağın ürünlerden pek fazla kar etmezsin.Dubai eskisine nazaran daha pahalı.
2.İngilizceni ilerletemezsin.Zaten Dubai'de dışarıda hayat yok.Araplarlamı ilerleteceksin İngilizceni :D
3.Seyahat edeyim,görgüsüzlük nasıl yapılırmış göreyim diyorsan git.
4.Alışveriş yapmak istiyorsan Singapur'a git.Özellikle elektronikteki fiyatlar müthiş ucuz.
5.İngilizce'ni ilerletmek istiyorsan kaç yaşındasın bilmiyorum ama 19-20 yaşlarında falansan Malta'ya git.Hem güzel İngilizce konuşursun hem ucuza mal etmiş olursun hem de eğlenirsin.Ama kendine dikkat et orada ortamı biraz acayiptir. : D

ugurcan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
turkiyenin suyu çıkmadı ama fiyatları %25 ucuz mu araplarda

A

Airborne

Misafir
Eger Avusturya yada Almanya ya gelebilirsen buradan al. Elektronik burada araplardan ucuz. Fakat dil Almanca :)
Onun haricinde gittigine degmez

ugurcan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
oraya gelmem biraz zor + almanca iyi değil basit şeyler biliyorum + yani dubai ye gitmeye gerek yok diyonuz e o zaman neden dubai ucuz mucuz denio

F

fatihhk

Misafir
Airborne' Alıntı:
Eger Avusturya yada Almanya ya gelebilirsen buradan al. Elektronik burada araplardan ucuz. Fakat dil Almanca
Onun haricinde gittigine degmez
Bu yaz Viyana'dayım Airborne görüşelim ; )
Gerçi bizdede Almanca yok ama yapacaz bişeyler artık. :D

ugurcan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yaf şimdi ben dubaiye gitmiyim mi ? tavsiye etmionuz mu

A

Airborne

Misafir
fatihhk' Alıntı:
Bu yaz Viyana'dayım Airborne görüşelim ; )
Gerçi bizdede Almanca yok ama yapacaz bişeyler artık. :D
Yaz tatilinde Viyanada pek kalmiyorum. Avrupa Ülkerini ve Tr yi gezerim. Zaten bütün bir kis Viyana nin cilesini cekiyoruz : )

sessizliktr

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
malta dil okulları hakkında sormak istedikleriniz varsa yardımcı olurum arkadaşlar.

ugurcan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
fikir değişti şimdi yazın ingilizce öğrenmeye malta ya gitcem... alışveriş için
nereyi önerrisinz
KONU DIŞI:bencede yok

E

echo

Misafir
ugurcan' Alıntı:
dubaiye gitmek istiyorum bunuda size sorayım dedim sizce gitmek akıllı işi mi acaba fiyatlar nasış aranızda giden var mı benim düşüncem laptop ceptel ipod psp ps3 falan türü şeyler almak + dubai yi gezmek ingilizceyi ilerletmek acaba gitsem mi yok trden al ne işin var ucak + vize vb derken aynı para olur yok bence de git iyi kar edersin mi ?

Webmaster Genel - Webmaster general discussion

ehehehehe akşam akşam güldürdün beni eyw saol

A

Airborne

Misafir
ugurcan' Alıntı:
fikir değişti şimdi yazın ingilizce öğrenmeye malta ya gitcem... alışveriş için
nereyi önerrisinz
KONU DIŞI:bencede yok
Kesinlikle Almanya yada Avusturya. Elektronik cok cok ucuz

THR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
ne işinvar dubaide tahtakale den al ankaradaysan samanpazarı veya maltepe pazarından al

IndexServers

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ugurcan' Alıntı:
yaf şimdi ben dubaiye gitmiyim mi ? tavsiye etmionuz mu

eğer dubaiye gitme imkanın varsa hiç kaçırma git.ama artık eskisi gibi elektronik eşya pek ucuz değil...Türkiye ye göre iyi ama gitme masrafı ordaki masraf eklenince işte arada pek fark kalmıyor.

A

Airborne

Misafir
cınaroğlu' Alıntı:
Viyana nasıl airborne?ben gelmeyi düşünüyorumda
Viyana nin alemi meshur :) Bol bol kizlarla gezip tozmak istiyorsan istemedigin kadar single kizlar var
Onun haricinde Viyana cok güzel sehir. Temiz, sakin, avrupanin ulasim imkanlari en fazla olan sehri. Yazin icin ideal. Kisin Noel zamani güzel. Gezmek icin gelmek isteyenlere tavsiye ederim

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.