İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Sizce ne yapayım?

ArtiEksi

0
Yasakli Uye
Reaction score
2
bildiğiniz gibi www.kadiniz.net domaini bende ve bir forum kurdum ama aldığımdan beri yakamı bırakmıyorlar :) domaini ilk aldım aradan 2 saat falan geçti birisi aradı 250 YTL teklif etti satmadım az öncede birisi aradı kadiniz.net domaini için düşündüğünüz fiyat nedir dedi ağzımdan çıkan ilk kelime 2000 YTL oldu :D tamam size döneceğiz dediler beklemedeyiz sizce ne yapmalıyım ?

Rapmaster

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bence döeneceğiz dedilerse fiyat abartı gelmiş vazçmişlerdir.
Sedo da çıkardınmı satılığa ?
( her ne kadar pek türkçe sitelere o kadar teklif verilmesede çok iyi teklifde alabilirsin belki şansını dene derım)

ArtiEksi

0
Yasakli Uye
Reaction score
2
Bence döeneceğiz dedilerse fiyat abartı gelmiş vazçmişlerdir.
Sedo da çıkardınmı satılığa ?
( her ne kadar pek türkçe sitelere o kadar teklif verilmesede çok iyi teklifde alabilirsin belki şansını dene derım)

işin aslı satmayı düşünmüyorum domaini aldığımdan beri 3 kişi araddı sat diye ama hep yüksek fiyt çektim biliyorum ki bu domain iş yapacak ama öyle ama böyle. dediğim gibi belkide 2000 YTL verirlerse satabilirim arayanlar şahıs değil sağlık ve kozmetik firmaları

Merchant

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
O zaman şöyle yap; içerik açısından geliştirmeye bak. Böylece içeriği gelişmiş bir web sitesi olur. O zaman istediğin fiyata satabilirsin. Tabi içeriğinde yeterince iyi olması şart.

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
egerki gecerli bir projen yoksa sat cokta öle al beni domain degil.

smmugler

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
O zaman şöyle yap; içerik açısından geliştirmeye bak. Böylece içeriği gelişmiş bir web sitesi olur. O zaman istediğin fiyata satabilirsin. Tabi içeriğinde yeterince iyi olması şart.

sen kadın sağlığı hakkında içerik yaparsın alacak firma kozmetik firmasıdır belki nerden biliyorsun bence foruma devam et hem belirli bir kitleye ulaşırsın hem de değeri artar zamanla ancak 2000 de verirlerse bekleme sat derim benzeri bir domainle yoluna devam edersin :)

Ke[R]eM

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ben olsam satardım, sonuçta geliştirdiğin taktirde başınıza kalacak. Kaldı ki "forum" sistemi ile nereye kadar? O domainde güzel bir site olsaydı işte o zaman "geliştirin bence" derdim ama forum ile ne kadar gelişilir orası tartışma konusu. O sebeple geri dönüş yapıp fiyatı kabul ederlerse hiç düşünmeden satın derim.

XR9

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Sat ya kadınlarla uğraşılmaz valla :p

(Aman duymasınlar :D)

ArtiEksi

0
Yasakli Uye
Reaction score
2
Ben olsam satardım, sonuçta geliştirdiğin taktirde başınıza kalacak. Kaldı ki "forum" sistemi ile nereye kadar? O domainde güzel bir site olsaydı işte o zaman "geliştirin bence" derdim ama forum ile ne kadar gelişilir orası tartışma konusu. O sebeple geri dönüş yapıp fiyatı kabul ederlerse hiç düşünmeden satın derim.

ben olaya sadece forum olarak bakmıyorum ki. script de koyabiliriz o sorun değil de satsam mı satmasam mı :) aramadılar hala 2000 çok geldi sanırım :D

NeFuSa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
15
Paraya ihtiyacın yoksa satma bence.
Bak yavaş yavaş prestij bile kazanıyosun :)

ArtiEksi

0
Yasakli Uye
Reaction score
2
Paraya ihtiyacın yoksa satma bence.
Bak yavaş yavaş prestij bile kazanıyosun :)

paraya kimin ihtiyacı yokki :) bak zaten aramadılar daha 2000 i duyunca dillerini yuttular :D zaten ilk başta 250 YTL teklif gelince satmaktan vazgeçtim neyse kısmet bakalım ne olucak

artofevil

0
İyinet Üyesi
Reaction score
28
sat sen bunu bak daha sonra bunu da veren çıkmaz pişman olursun.

Bence satma belki ilerde 5bin ytl verecekler sonra pişman olursun..

2sinden birisi nasılsa olacak :)
Karar senin...

ArtiEksi

0
Yasakli Uye
Reaction score
2
evet beklenen telefon bugün geldi teklifimi düşünmüşler ama o kadar veremeyeceklerini en fazla 750 YTL verebileceklerini söylediler. Bende bunun üzerine o zaman imkansız dedim teşekkür ettiler ve olayı böylece kapadık :) belki yine ararlar nedersiniz :D

artofevil

0
İyinet Üyesi
Reaction score
28
evet beklenen telefon bugün geldi teklifimi düşünmüşler ama o kadar veremeyeceklerini en fazla 750 YTL verebileceklerini söylediler. Bende bunun üzerine o zaman imkansız dedim teşekkür ettiler ve olayı böylece kapadık :) belki yine ararlar nedersiniz :D

şansını çok zorlamışsın derim ben keşke 1000ytl ye anlaşsaydın...

neyse hayırlısı bakalım..

ArtiEksi

0
Yasakli Uye
Reaction score
2
şansını çok zorlamışsın derim ben keşke 1000ytl ye anlaşsaydın...

neyse hayırlısı bakalım..

ya zaten satma gibi bir niyetim yok şimdilik. ben 2000 YTL yi öylesine söyledim onlara ilerki zamanlarda inanıyorum ki aylık kazancım 500 YTL den yukarı olucak

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.