İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Sizce Ne yapmalıyım ?

WhiteRooT

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
http://www.facebook.com/ahmet.ust

Bu şahıs iyinet.com'da üyeliği varmıdır bilmem.

Bundan 15 Gün önce satın aldığım bir facebook sayfasının adminlerindendi ve bu sayfayı + web sayfasını satın aldım Berk Uçar'dan. Kendisi burdada üyedir. PR7 puanı vardı sanırım.İyinet'de satışa sunduğu bu sayfa + websayfasını burada satmıştır : http://forum.iyinet.com/site-satis-...sili-sayfa-100-tekilli-web-sayfasi-20-tl.html

Sonra bu satışı benimle gerçekleştirmiş ödeme de vs hiç sorun yaşanmadan satış tamamlanmıştır. Bende adminlerden yetkilerini aldım sayfa sahibi olarak farklı amaç için kullanacaktım 8.300 kişilik bir sayfa idi.

fb.com/tolgatanertarlaci.co

Ahmet Üst adlı kişi sürekli gizli admin yöntemi ile sayfayı almaya teşebbüs etmişş ve Berk bey'in konusması ıle baya bir dönem susup. Sayfayı tekrardan geri almıştır.

Şahıs Ankara Sincan Nefise Andiçen Lisesi'nde okumaktadır. Ve Hukuki işlem başlatmamak için baya bir uyardım ama dinlemedi ve bugün olayın tekrarı gerçekleşti. Resimler kayıtlar mevcut. 20 TL ye satın aldığım bir sayfa için olay çıkaracak değilim ama şahsın yaptığı saygısızlıktan dolayı kendisi hakkında bir işlem gerçekleştirme düşüncesindeyim. Bunu yaptığımda AVUKAT olan Abim'i araya koyduğumda Bilişim Suçlarından ceza'da yiyebilecek bunu sizlerde biliyorsunuz. Kendisi ile konuşmaya gitsem tekrar kavga çıkacak ve haşat edebilecek bir vücuda sahibim Olay çıkmasını istemiyorum ama bu olay tekrarlanıyor.

Sizce ne yapmalıyım ? Sayfayı geri istiyorum ne olursa olsun. İlerde reklam vs işlemlerim olacaktır ve haklı olan da benim. ?

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.