İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Sizce SEO nedir?

Sizce SEO nedir?

• Kullanılan toplam oy
    8

EnkaZ

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
47
Merhaba
Son zamanlarda seo konusunda iki çelişkisi var webmaster arkadaşlarımızın. Sizce hangisi? ve Neden?

1.) SEO özgün ve güncel olmaktır.
- Seo özgünlük ve güncellikse o halde yılda bir içerik girilen kurumsal sayfaların üst sıralarda olması da neyin nesi?

2.) SEO backlink kasmaktır.
- Seo sadece backlink kasmaksa o halde tek sayfalık siteler yapıp sadece backlink mi kasalım?

akahaita

0
İyinet Üyesi
Reaction score
38
1'inci örneğin özgünlük mü güncellik mi?
Benim yorumum; seo backlinktir. Bence "seo nedir?" değil de "Backlink nedir?" olmalıydı. Çünkü o da çeşitli kollara ayrılıyor.
Ama düz ve basit mantıkla düşünecek olursak hem özgün, hem güncel, hem de backlink olursa her durumda dengeleriz ve garantiye alırız.. :p

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
255
benim oyum backlinkten yana, ünlü sitelerden ne kadar çok backlink alırsak o kadar çok geri dönüş olur, yazdığımız özgün konular hiç bir işe yaramıyor bana göre, çoook tanınmak seonun yapı taşıdır. Bu da backlinkten geçer.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.