İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Sizce Sitem Ne Kadar eder

Erkan1

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar Site satmayı düşünüyorum ama ilk ne kadar edecek bilgili arkadaşlardan bilgi almak istedim Site Adresim: http://izle.es pr1 değerinde alt domainlerinden birisi http://sarki.izle.es pr3 Alexa Değeri Alexa Traffic Rank: 455,389 Traffic Rank in GR: 8,17

henüz 4-5 aylık site ve googlede izle yazdığınızda 3. sırada. ben Türkiye 'de olduğum için telif Hakkı Olaylarından çekindiğimden dizi işine giremedim sadece video dizi işine girildiğinde gayet sağlam hit alcak ve izle aramasında ilk sıraya çıkmasıda muhtemel. Sizce Sitem ne Kadar eder? ilerleyen zamanlarda satmayı düşünüyorum...

MaykCan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
17
Son zamanlarda daha çok hit vs.. yerine sitenin kalitesine önem veriyor alıcılar. O yüzden tema,logo vs.. değişilmeli.

Erkan1

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Onu zaten Alan kişi Değiştirebilir. Wordpress Site...

MaykCan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
17
Hazır güzel bir tasarım almak ayrı, alıp uğraşmak ayrı :)

Erkan1

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Tasarım kolay iş Önemli olan izle gibi bir kelimede ilk sayfada olmak bence... 18000 yazı var sitede ve anında indexleniyor bu arada... Mesela Diziler için ideal Subdomain açıyorsun dizi.izle.es gibi başa dizi ismini koyuyorsun uğraştığım 2 subdomaindede ilk sayfada çıktım dizilerle alakalı... bu yöndende artısı var...

MaykCan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
17
Evet o açıdan güzel, hayırlı satışlar diliyorum.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.