İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

size bağlantı verenleri tespit edin

tetal

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20
www.linkvoodoo.com adresindeki Backlink Analyzer Tool isimli araç sayesinde sitenize bağlantı verenleri bir arama motoru mantığıyla takip edebilirsiniz. Sitede yer alan bölüme adresinizi girince karşınıza bir java dosyası çıkıyor bunu çalıştır derseniz verdiğiniz adres ile alakalı bir bot taramaya başlıyor interneti. böylece bazı arama motorlarının göstermediği bağlantıları tespit edip pr değerlerine ulaşabilirsiniz.

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Reaction score
89
Javadan bir sorun çıkabilir mi ? Güvenerek çalıştırabilir miyiz tr.st ?

tetal

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20
evet sorunsuz ve güvenilir. yurtdışında baya bi alışveriş yaptığım biri tavsiye etti. sistemde trojan veya virus tarzı birşeye rastlamadım

*siber*

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
@tr.st konunu baltalamak gibi olmasın ama, back link sorgulamanın en iyi yolu yahoo araması. linkdomain:site.com ile arama yapabiliyorsunuz. Tüm backliklerinizi sorunsuz gösteriyor.

petworld

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
*siber* sağol. daha önce farketmemiştim yahoo'nun bu özelliğini.
google'dan biliyordum da yahoo'nunkini bu kadar kaliteli bilmiyordum, denememiştim de zaten.
hiç bilmediğim siteler gördüm yahu bizim siteye link veren

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.