İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Size de İş Birliği Teklifi Geldi mi?

...::LorD::...

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
merhaba arkadaşlar 2 gün önce Dot TK dan adresime nereden bulmuşlarsa zarf geldi açıp baktım 2 sayfa çıktı birisinde

Sn. ***

dot tk olarak türkiye pazarındayız vs şeklinde bir yazı geldi. işbirliği yaparak birlikte büyümek istiyoruz demişler ikinci sayfada da başvuru formu.

herhangi birinize böyle bir şey geldi mi? veya dot tk ile çalışanınız var mı? başvuru formunu gönderdim maillerine hemen nazik bir mail göndermişler teşekkür ediyorlar.

çalışanınız varsa avantajları nedir dezavantajları nedir?

bileniniz varsa beni bilgilendirirseniz sevinirim

teşekkürler

bilgi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
171
DOT.TK'nın orjinal sayfasında ambassador program türü bir şeyler vardı (hala var).
Senin referansınla alanadı alınırsa balık puan veriyor, bu balık puanlarla türlü hediyeler ve domainler alabiliyorsun.

MaRKeRs

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
önceden ücretsiz .tk alan adlarıyla meşhur bir yabancı firmanın, yukarıya yapıştırdığı eşek gibi 2 468x76 (böle birşey:)) banneri ve sadece yönlendirme desteklemesi yüzünden türk bir firmaya satılmasıyla oluşmuştur.

Türkler aldıktan sonra birhayrını görmedim, ve şuan kayıtlı 5 tane .tk domainim var.

Ne kadar anlamsız isim varsa seçmişim:) url kısaltma olarak kullanmışım.

Keşke mantklı domainler alsaydım. 3 harfli bulnmazdı belki ama şuan o mantıksız domainlerin 2015 e kadar süresi var..

en son girdiğimde anasayfada bir türk bayrağı vardı.. şuan bişey yok:)

webkare

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20
Bende almıştım zamanında 1-2 tane domain. Ne yalan soyluyum cok acemilik zamanlarımdı sanırım ısımlerını bıle unuttum.

Türkiye pazarına girdik felan dıyolar ama bıldıgım kadarıyla sadece Türkiye'ye ücretli. Yani diğer ülkelerde ücretsiz sağlıyorlar bu hizmeti. Oda sanırım " .TK " Türkiye'nin kısaltması olarak dusunduklerı ıcın yanı benzedıgı ıcın bıze ucretli.

Böyle çifte standart uygulayanlardan nefret edıyorum ya.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.