google, adwordsten mail aldım, aynen şu , acaba işletiyorlarmı,
bide linkler bir tuhaf, birşey anlamadım..
bide linkler bir tuhaf, birşey anlamadım..
Sayin Ilgili,
Sadece bu ay için geçerli olmak üzere, AdSense iş ortaklarımıza, Google’ın AdWords reklam programını denemeleri için 100 YTL değerinde kupon hediye ediyoruz.
Kupon kodunuz: 9191919191
Yukarıdaki kupon kod no ile Google.com.tr’de 100 YTL değerinde reklam çıkabilirsiniz. Google AdWords ile kullanıcı reklama tıkladığında ve sayfanıza eriştiğinde ödeme yaptığınız için yatırımdan elde edeceğiniz geri dönüş en üst seviyede olur. Her bir tıklama başına ne kadar ödemek istediğinizi kendiniz belirlediğiniz için miktarı istediğiniz zaman değiştirebilir ve günlük bütçenizi tümüyle kontrol altında tutabilirsiniz.
Bu kuponu, 30 Eylül tarihinden önce başlatacağınız Google reklam kampanyanızda kullanabilirsiniz. 100 YTL kupon miktarını AdWords kampanyanızı başlattıktan sonra 2 hafta içinde kullanmanız gerekir. Kampanya sadece yeni AdWords hesapları için geçerlidir.
Google AdWords’ün gücünü değerlendirerek site trafiğinizi, satışlarınızı veya müşteri sayınızı artırın.
Google AdWords hakkında daha fazla bilgi almak ve kampanyanızı hemen başlatmak için, lütfen
Google AdWords hakkında daha fazla bilgi almak ve kampanyanızı hemen başlatmak için, lütfen www.google.tr/adwords adresini ziyaret ediniz. İndirim kuponunu nasıl kullanacağınız konusundaki talimatlar için lütfen bu link’e tıklayın: https://adwords.google.com.tr/support/bin/answer.py?answer=8205&hl=tr
İyi çalışmalar,
Google AdWords
E-posta seçenekleri: Bu e-postayı size, AdWords Haber Bültenleri almak istediğinizi belirttiğiniz için gönderdik. Gelecekte bu tür e-postalar almak istemiyorsanız, lütfen hesabınızın Hesap Tercihleri sekmesindeki Bildirim Tercihleri bölümüne göz atın. ( https://adwords.google.com/select/EditCommunicationsPreferences - AdWords'e giriş yapmak gereklidir). "Gazeteler"in yanındaki işareti kaldırın ve "Değişiklikleri Kaydet"i tıklayın.
© 2007 Google www.google.com 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043
Google, Google Inc.'e ait kayıtlı ticari markadır. Diğer tüm şirket ve ürün adları ilgili oldukları şirketlere ait kayıtlı ticari markalar olabilirler.