- Reaction score
- 122
denemedim bile
yeme bizi bütün gün denemişsindir
denemedim bile
ben sen derken hepimiz yapıyoruz işte. bu şeye benziyor..
"İki genç evde otururken biri demişki - 'ben bu ampulu azıma sokarım' öteki olurmu filan derken adam ampulu azına sokmuş, çıkmıo demiş. bizim eleman inanmamış olm olurmu len çıkar filan yok abi çıkmıo anlatamamış. diğer elemanda azına sokmuş ampulu çıkaramamış.. .. ... . sonra alelacele bi taksiye atlamışlar. taksici bakmış bunlara gülmüş filan ne oldu demiş. elemanlar güç bela anlatmış boleyken bole diye taksicide inanmamış olm olurmu be çıkar filan. neyse taksici bunları hastaneye bırakmış. çocuklar doktora görünmüşler tam hastaneden çıkarlarken bizim taksici azında ampul hastaneye giriyormuş"
Sakın denemeyin :A
:A ploopun biralı klavyelerini microsoft müze için istedi zaten.tamam bunu tüm forum başardığına göre. yeni harekete geçiyoruz.
sandalye üzerine çıkıp, ayak başparmaklarımız Ctrl + Del tuşlarına aynı anda basmayı deniyoruz..
Ploop sen deneme, bira filan dökersin şimdi
aaaa...
ben ondan iyi davul çalıyorum
Yapamazsın ploop yanliş birşey denemişsin bunun sebebi kaslarin birlikte hareket etmesi ve birbirine bagli olmasidir. yoksa yolda yürüyemezdik bile.
+arkadasın dedigi dogru. bu cok olagan birşey. sadece zeki insanla normal zekada bir insanı ( bedensel zekadan bahsediyorum.) ayırt etmeye yarayacak bir kavram diyebiliriz. zek insan o isi atıyorum 1 saate, normal zekada insan 5 saate yapar. sonucta yapar, sonucta aynı ornegi : gitar calmak (iki el kullanmak), bateri calmak ( ne var ne yok kullanırsınız, hatta cogu sefer bateri calanlarla dikkat ederseniz, dilleri disarda olur ya da komik anlamsiz ifadeleri olur calarken) olaylarında da gorebilirsiniz..
Bence zeki bir arkadaşımızsın.Kıymetini bililk deneyişimde direk yaptım sanırım benim kaslarda bi problem var