İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Sizin de sitenize özel bir arama makineniz olsun !

adresim

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sonuçlar sizin belirleyeceğiniz renkler, linkler,sizin baneriniz,sizin headeriniz,sizin footerinizle ziyaretçilerinize sunulur! Affiliate bannerlerinizi (clixexchange,cj...vs) header ve/veya footer bölümünüze ekleyip daha çok kazanın!

ayhan

0
Yasakli Uye
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Selam dostum,
Bu scripten memnunmusun diye soracaktım. Sanırım bu scripti sadece bu adreste kullanmıyorsun!?!
Yaşadığın problemler varsa ayrıca bana email veya özel mesaj veya sanalkazanc.com yolu ile iletirmisin :)
Umarım servisin zamanla Türkiyede bir overture olma başarısı gösterir. :)

adresim

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Selam Ayhan,

Çok böcek vardı :) ben var arkadaşım zor temizledik,artı freelansçılara (yeni özellikler ve temizleme) dünyanın parası gitti. PHP bilmiyorsan veya freelasçılara para harcamak istemiyorsan tavsiye etmem.

Smart search'iler bu işin affedersin ama bokunu çıkardılar...Skript olarak sonnoktada eskiden kullandığım bidsearch çok sağlam ama sonnokta için planlarıma uygun özellikler yoktu ve cgi bilmiyorum. Bidsearch haricinde sana jackhammeri (hammerjack?) tavsiye ederim. Bidsearch şahsen başka sitelerimde kullandığımdan birinci tavsiyemdir.Fiyatı $500 affiliate programı $200 ikisini birlikte alırsan biraz indirim var.Jackhammer bayaaa
pahallı. Kısacası böyle...

Şu bedava arama makinesini ve faydalarını sayfanda ziyaretçilerine bir anlatsan diyorum :)

Selamlar

ayhan

0
Yasakli Uye
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Okey... anlaşıldı sanırım... Smartsearch yakın takip ettiğim bir script idi ama cgi ile uğraşmak bayar. php ile işlerimi yapabilir veya yaptırabilirim o nedenle php veya asp üzerinde scirptler işimi görür gibi... Arama makinesi için birkaç domain almış olmama rağmen ne yapacağıma hala karar veremedim :(
Senin scripte xml feed yapabiliyozmu? Özelliklerini inceledim ama sadece bir arama makinesinden sponsor linki yayınlayabilirdiyor! Diğer arama makinelrinden xml feed kolayca yaptırabiliyormuyuz?

Sitemde arama makineleri hakkında ben değil ama,sen bir yazı yazsan daha makbule geçerdi diye düşünüyorum :) Sen içeriği ekle ben düzeltme ve onayı halladeyim, ne dersin? :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.