İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Skrill (Moneybookers) Dolandırıldım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Huzur n Darem

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba, Yabancı bir forumda 450 dolara yakın bir ödeme yaptım ve karşılığını alamadım, Paypal benzeri bir chargeback imkanı mevcutmudur? Müşteri hizmetlerini aradım ama bot gibi türkçe konuşan bir bayan derdimi anlamıyor malesef. Bankaya ters ibrazda bulunsam sorun çıkar mı? Nasıl bir yol izlemem gerekiyor. Skrill hakkında deneyimi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

okirpiko

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba, Yabancı bir forumda 450 dolara yakın bir ödeme yaptım ve karşılığını alamadım, Paypal benzeri bir chargeback imkanı mevcutmudur? Müşteri hizmetlerini aradım ama bot gibi türkçe konuşan bir bayan derdimi anlamıyor malesef. Bankaya ters ibrazda bulunsam sorun çıkar mı? Nasıl bir yol izlemem gerekiyor. Skrill hakkında deneyimi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

bu chargeback olayı tamamen kotu nıyetlerle kullanılıyor. kısı isini yapıyor. parasını alıyor sonra parasınıda gerı cekıyor. skrıllde paypal gıbı bır chargeback olayı yok paypalda her turlu paranızı gerı alırsınız o yuzden hıc bır sıte paypal ıle para donusumu yapmıo. genelde fızıksel yada sanal urun satılıo. nasıl bır dolandırıcılık yasadınız. anlatırsanız belkı faydamız dokunur.

Huzur n Darem

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Fiziki bir ürün aldım, kargolayacaktı ama maillere cevap vermiyor kargo takip numarası falanda vermiyor 1 haftadır ortalıkta yok adam. Sizce ne yapmam gerekiyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.