• TC Kimlik Numaranızı onaylayarak iyinet.com'dan tam olarak yararlanabilirsiniz. Konu açabilmek ve açılan konulara yazabilmek için lütfen Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Numaranızı doğrulayın. Doğrulama ile ilgili hata alıyorsanız, kimlik ön yüzündeki Ad Soyad, Doğum yılı ve TC Kimlik numarası görünecek şekilde kimlik resmini bize gönderebilirsiniz.

sohbet odaları

Skype Kullanıcılarına 1 Saatlik Kredi

OyunHost|Hasan

Profesyonel
Bilgiler
Reaksiyon
0
Şube
Burdur
187 Aydır Üye
Çalıştığım Bilgisayar Şirketinde Sipariş Verdiğimiz Laptop lar içinde skype ye ait bir kart çıkıyor.Arkasını Kazıdığımızda Bir Şifre Çıktı Ön Tarafında da Yazıyorki.Up to 1 hour of calls to phones and a months Skype Voicemail. şekline yazıyor.Benim işime yaramıyor ben almıştım yanıma.Skype kullanıcısı değilim Kullananlara bana PM atarak ulaşırlarsa Verebilirim !!!

firar

Müptela
Bilgiler
Reaksiyon
0
229 Aydır Üye
nasıl birşey oldugunu ve skype aramasını test etmek istediğimden bir adet rica edebilirmiyim acaba??? ancak şuan farkettimki bunun imkanı yok çünkü özel mesaj atma yetkiniz yok:(

OyunHost|Hasan

Profesyonel
Bilgiler
Reaksiyon
0
Şube
Burdur
187 Aydır Üye
Sanırım Açıldı Özel Mesajlar Ama Arkadaşım 31 Ocak Da doldu ya süresi.Skype kullanmadığım için hepsi boşa gitti :(

Kusura bakma Süresi Dolduğu için Yardımcı olamıyorum.Biraz daha erken söyleseydin verebilirdim buradan

husay

Profesyonel
Bilgiler
Reaksiyon
0
189 Aydır Üye
bana yollarmısın acaba geçmiş olsada yolla bişey denemek istiyorum :)

Tüm sayfalar yüklendi.
  • Yararlı
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur. iyinet.com sayfalarında yer alan yazı, görsel ve linklerle ilgili hukuki şikayetleriniz için Buradan iletişime geçmeniz durumunda, ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 7 gün içerisinde iyinet yönetimince tarafınıza dönüş sağlanacaktır.