İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Smf forum sitesine sitemap ?

Srfcn

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Smf kurulu forum sitem var. Sitemap nasıl kurabilirim? wordpress'te kolay oluyor ama smf'de anlıyamıyorum. ayrıca adsense reklamlarımı koymam için hangi eklentiyi kullanabilirim ?

Srfcn

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
SEO4SMF eklentisi bunu otomatik yapıyor bilginize...
Sağ ol dostum.

klasikforum'dan linki almaya çalışıyorum fakat sayfa açılmıyor. google aratıyorum sitemap.rar bulamadım gitti . bende mi sorun var acaba nedir

ozanTi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
88
hocam SEO4SMF eklentisini kurun. Sonra site haritası ayarlarını yapın. siteniz.com/sitemap.xml şeklinde veriyor zaten başka dosyalarla hiç kafanızı karıştırmayın bence. kişisel görüşümdür, yine de siz bilirsiniz.

Srfcn

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hocam SEO4SMF eklentisini kurun. Sonra site haritası ayarlarını yapın. siteniz.com/sitemap.xml şeklinde veriyor zaten başka dosyalarla hiç kafanızı karıştırmayın bence. kişisel görüşümdür, yine de siz bilirsiniz.

Hocam pm attım bi bakarsanız..

ozanTi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
88
hocam bu tip şeylerde msn kullanmaya karışıyım. sorununuzu buradan yazarsanız sizin dışınızdakilerde faydalansın bence.

Srfcn

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hocam bu tip şeylerde msn kullanmaya karışıyım. sorununuzu buradan yazarsanız sizin dışınızdakilerde faydalansın bence.

Seo4 dosyalarını ftp'den /forum klasörüme attım. okuduğum makalede /gallery/sitemaps.php açın linkleri sitemap.xml olarak kaydedin diyor . Açıyorum fakat bembeyaz bir ekran çıkıyor ?

smf'de packages klasörüne mi atacağım veya hangisine atacağım ?

ozanTi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
88
hocam dosya yazma izinlerini yapılandırıp admin panelinden direk yükleyin. sonra forum admin panelinden paketi uygula deyin. kendisi otomatik sizin o ftp'den tek tek yapacağınız işlemleri yapacaktır. sonrasında ayarları var onları zaten yaparsınız.

edit: http://www.***.net/smf/246551-seo4smf-admin-paneli-ayarlari.html burada ayarlar detaylıca verilmiş. Ayarları da buna göre yaparsanız, rahat olur sizin için ;)

Srfcn

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hocam dosya yazma izinlerini yapılandırıp admin panelinden direk yükleyin. sonra forum admin panelinden paketi uygula deyin. kendisi otomatik sizin o ftp'den tek tek yapacağınız işlemleri yapacaktır. sonrasında ayarları var onları zaten yaparsınız.

edit: http://www.***.net/smf/246551-seo4smf-admin-paneli-ayarlari.html burada ayarlar detaylıca verilmiş. Ayarları da buna göre yaparsanız, rahat olur sizin için ;)

Tamam deniyeyeim hocam fakat site açılmıyor.

ReiS

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
2
Kod:
SEO4SMF eklentisi bunu otomatik yapıyor bilginize...

Seo4smf bilgisi olmayan bir adamın kesinlikle bulaşmaması gerekir.
Arkadaş sitemap kurmayı soruyor.Yanlış anlamayın sitemap kurmayı soran adam kesinlikle seo4smf kuramaz.Çünkü o eklenti profesyonel kişiler kurabilir.
Buyur her smfcinin kullandığı eklenti bir forumda anlatılıyor.

http://www.tekplatform.com/smf-mod-...-arsiv-goruntu-bakimindandasuper-yeniiii.html

Srfcn

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Teşekkürler dostlar. Adanalı değilim İzmir'liyim. Adım bu arada Şerifcan. Eyvallah hepinize :)

ozanTi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
88
Reis ben SMF işine yeni bulaştım ve sıkıntı yaşamadım. Ondan direk onu önerdim. Sen daha tecrüblesin bu konularda ama benim gibi bi çömez bile yapabildiyse arkadaş da yapar sanmıştım :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5