İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

smf forumum bilgisayarımda açılmıyor.

ThouGhtLeSS

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sorum bilgisayarla ilgilide olabilir ama smf forumum heryerde açıldığı halde evimdeki pc den giremiyorum bir çok smf foruma girerken bilgisayarım aynı hatayı veriyor neden olabilir ?

hata bu

" Veritabanı Hatası: Lost connection to MySQL server during query
Dosya: /home/content/a/r/a/aramamotoru/html/evatrforum/forum/Sources/Security.php
Satır: 280"

fakat bunu sadece benim pcmde veriyor

LanetLy

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Security.php dosyanın 280. satırında bir hata oldugunu belirtiyor bu msj fakat sadece senin bilgisayarında vermesi tuaf ona bi anlam cıkaramadım Security.php dosyasını bilgisayarındır 280. satırdaki kodları bir kontrol et derim

Loi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
44
Bilgisayarindaki cookie dosyalarini temizleyip tekrar denermisin.

ThouGhtLeSS

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşlar cookielerle alakası yok temizlemeyi denemiştim olmadı hatta pc ye format attıktan sonra bile düzelmedi :) security dosyasının o satırındada bi sorun yok sorun şu ki bu hatayı sadece benim pcm de veriyor ve bu pcden bi çok smf forum sitesine girmeye çalıştığımda aynı hatayı alıyorum bazıları açılıyo bazıları açılmıyor :)

LitmuS

0
İyinet Üyesi
Reaction score
9
dosyanı yeniliyeceksen eski dosyanı yedek almayı unutma

webkare

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20
Güvenlik dosyasındaki 280.satırdaki kod herneyse senin bilgisayarından giriş yapmaya izin vermiyor. Bilgisayarının ayarlarından olabilir bu. Başka bilgisayarlardan giriş yapabiliyorum diyorsun o zaman o girdiğin bilgisayarların güvenlik ayarlarıyla seninkileri bi karşışaltır. Saçma belki ama yinede bi dene güvenlik duvarın açıkmı değilmi falan filan.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.