Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

Kayıt Ol

SMS'den Nasıl Para Kazanabilirim?

...::LorD::...

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Merhaba Arkadaşlar

benim siteme şöyle bir şey yapmak istiyorum kişi mesela IYINET [email protected] yazıp sms olarak mesela 4444 numarasına göndersin. gönderenden belirli bir kontör düşecek ve operatör bana gerekli ödemeyi yapacak. böyle bir sistem gerekiyor bunu hangi firmalarla yapabilirim bildiğiniz firmalar varsa paylaşırsanız sevinirim.

teşekkürler

T3chn0

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Operatörler min. 50.000 YTL bütçe istiyorlar + prosedürleri çok.

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
Bildiğim kadarıyla 4 haneli numaraların aylık ücretleri 5-6 bin ytlden başlıyo..

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
:S arkadaşlar misal verdim 4 haneli olması şart değil yani bunu yapan aracı firma yokmu isim vermeyeyim dedim ama mecbur kaldım amacım omertadaki gibi kişi sms ile üyelik alabilsin

ejder

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
Konuyla ilgili bilgilerimi
http://forum.iyinet.com/programlar-...kazanmak-garantiarkadas-usulu.html#post409512
bu mesajda paylaşmıştım.

Bu tarz servisler belirli garantiler istiyor, daha önce bu tarz denemelerim oldu fakat çok başarılı olamadım. TV, radyo gibi projenizi destekleyecek mecralar yoksa başarılı olmak oldukça zor.

Aşağıdaki konulardan ilgili konuşmalara ulaşabilirsiniz
http://forum.iyinet.com/webmaster-genel-konular/41930-3444-de-gonder-hemen-cebinde.html
http://forum.iyinet.com/internetten-para/5325-cepitiraf-com-affiliate.html

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
gerçekten çok şey istiyorlar, ki yapacağımız iş daha bu işe girmemiz için gereken ücreti karşılamıyor birde şöyle bir şey görmüştüm adamlar aynı numara üstünden hem absürt hem islami içerik dağıtanı gördüm

mesela adam absürt için X yazıp 4444 gönderiyor o tema filan geliyor

islami içerik için DENEME yazıp 4444 gönderiyor ona o şekilde içerik geliyor

acaba bu firmalarla anlaşamaz mıyız adam yazıp göndersin ama karşılığında bir şey gitmesin sadece adamdan kontör düşsün ama gönderen bilgileri kaydolsun gibi?

*siber*

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
ortalıkta gezen 0592 li numaralardanda para kazanabiliyorsunuz. Tam olarak sitesini hatırlamıyorum pekde prosedürleri yok onları incele istersen. Sitelerinin adı avrasya yada avrupa ile başlıyordu :s

T3chn0

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
ortalıkta gezen 0592 li numaralardanda para kazanabiliyorsunuz. Tam olarak sitesini hatırlamıyorum pekde prosedürleri yok onları incele istersen. Sitelerinin adı avrasya yada avrupa ile başlıyordu :s

592'li hatlardan dakika başı 0,1 YTL kazanabilirsiniz.