İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

snapnames backorder hakkında

ArtiEksi

0
Yasakli Uye
Reaction score
2
arkadaşlar günaydın şimdi snapnames den bir domain backorder ettim ve bana mail geldi kullanıcı adı ve şifre onunla girdim panelimde domain gözüküyor.

Congratulations! You have successfully acquired the domain name ****.com.

We have debited your account $59.00, the amount of your winning bid.

Fees for the first six to twelve months of your registration were included in the cost of your purchase.
The domain is now registered to you. The registrar now managing your registration is Department of Domains.

böyle birşey var şimdi ödeme nasıl yapıcam yoksa otomatik mi çekmişler ? birde mydomain.com dan hesap açıp şifre göndermişler fakat domain dns yerini bulamadım :)

bybart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
arkadaşlar kafama takılan bir soru, snapnames kullanacağım birazdan domaini alamazsakta 59$ ı veya verdiğim teklifteki miktarı kesin hesaptan çekiyorlar mı acaba?

Balkan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hayır sadece domaini başarılı bir şekilde alabilirlerse ve açık artırma olup sende kaldıysa çekilir para...

kuwz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
arkadaşlar kafama takılan bir soru, snapnames kullanacağım birazdan domaini alamazsakta 59$ ı veya verdiğim teklifteki miktarı kesin hesaptan çekiyorlar mı acaba?

hayır snapnames aslında bir backorder sistemi degildir. snapnames firması backorder yaparak aldıgı domainleri listeleyip acık arttırmaya koyar her gun 100lerce yeni domain backorder eder bunların icinde LLLL.com dahil yuzlerce domain bulabilirsin.
acık arttırmaya girmeden once acc acıp kredi kartı bilgilerini girmen gerekiyor. daha sonra girdigin acık arttırmayı kazanırsan kredi kartından ucret cekılerek sana domainini nerden kontrol edebilecegini iceren bilgiler mailina gelir.

eğer acık arttırmayı kaybedersen baskası daha buyuk bir teklifle alırsan hesabından yada kredi kartından hic bir ucret cekilmez.

PhpMania

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
konuyla alakası yok ama paypal mı kullandınız backorder için?

bybart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Teşekkürler arkadaşlar :)

konuyla alakası yok ama paypal mı kullandınız backorder için?

ben kredi kartı kullanıyorum direkt...

Bir sorunum var arkadaşlar:

1. domaini arattım 1. sırada çıktı ve şöyle yazıyor

domain.com Whois — $59.00 — Backorder - Add to Cart
minumum bid ve order by kısımlarında değer yok

Add to Cart a tıkladım ve sepetime attı

2. Proceed to checkout 1 domain name in cart yazan kısma tıkladım karşıma bu sayfa çıktı http://img515.imageshack.us/img515/9663/snapmx2.jpg

3. Checkout dediğimde alttaki uyarı çıkıyor

You have not deleted the selected domain names from your cart.

Please use the "Remove from cart" button to remove the domain names you have selected before proceeding....

4. sanırım ben snapnamesin mantığına aykırı hareket ediyorum yada yanlış bişey var...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.