İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Snapnames Hesabım Suspend Oldu(Yardım)

Ekstra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Merhaba snapnames i aktif şekilde kullanıyorum.
Bu akşam giriş yaptığımda hesabımındaki bilgilerimin değiştirilmesini istedi.
Finansbanktaki sanal kartımı kullanıyorum fakat kabul etmiyor.
Mail attım başka ne yapabilirim.
Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Uyarı
If your contact information has recently changed, please use this screen to provide an update.

Your SnapNames Account has been SUSPENDED.
Please contact SnapNames Customer Support by e-mail or by phone at (800) 385-4075 to re-enable your account.

eVerY

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
snapnames tecrübem yoktur ve ingilizcemde bir okadar kötüdür, ama anladığım kadarı ile kredi kartı nın fotokopisini, o yok ise sanal kartın internet bankacılığından alınmış bir görüntüsünü snapnames e ulaştırmak gerekli. umarım doğru anlamışımdır.

nokie

0
İyinet Üyesi
Reaction score
8
sitelerinden nelson brady'e ulaş durumu anlat anında kaldırırlar suspend'i. eposta adresini spam nedeniyle yazamıyorum buraya şuan.

eğer herhangi bir açık artırmayı kazandıysan ve parayı ödemediysen açmaz, onun haricindeki durumlarda problem yaşamazsın çok ilgili insanlar.

Ekstra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Yok öyle bir durum söz konusu değil, hesabımı güncellememi istiyorlar ama vcc bilgileri hata veriyor.

Ödemeler için pp kullanıyorum.
P.M atıyorum sana nokie mail adresi için.

Ekstra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Tamamdır, support uzantılı maile mail atmıştım kıt ingilizcemle hesabı düzeltmişler.
nokie sanada teşekkür ederim ilgilendiğin için.

Bu arada namejet.com da takip ettiğim bir domaini aldı, açık arttırmada şu anda paypal ile ödeme kabul ediyor mu namejet ?

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.