İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

sNews 1.7 seolu Cms sistemi

vatabey

0
İyinet Üyesi
Katılım
13 Eylül 2009
Mesajlar
8
Reaction score
0
sNews tamamen ücretsiz ve standart uyumlu bir cms sistemidir. PHP ve MySQL ile güçlendirilmiştir. sNews son derece hafif ve basit bir yapıya sahiptir. Kolay kurulur özelleştirilebilir basit bir arayüze sahiptir. sNews bir motor dosya ve ona özelleştirilebilir bir css ile index dosyasından oluşmaktadır. URL leri arama motoruna dost yapan htaccess dosyası bulunmakta bunun getirisi olarak sistem seoludur.

Seçenekleri kullanarak kurumsal bir cms veya kişisel bir blog oluşturabilirsiniz.sNews sizi arama motorlarında bulunur hale getirir. sNews kullanarak arama motorlarından ziyaretçi sağlayabilirsiniz. Sitemizden Türkçe sürümü indirip kolay kullanım için modlar, temalar ve yardım forumlarından yararlanabilirsiniz.

Türkçe Destek Sitemiz: www.snewstr.com
İndirme Adresi: http://www.snewstr.com/snews17.rar
 

vatabey

0
İyinet Üyesi
Katılım
13 Eylül 2009
Mesajlar
8
Reaction score
0
projede görev almak isteyenler pm ile iletişime geçebilirler..
 

vatabey

0
İyinet Üyesi
Katılım
13 Eylül 2009
Mesajlar
8
Reaction score
0
scripti deneyen arkadaşların tecrübe ve yorumlarını bekliyorum..
 

bilgi

0
İyinet Üyesi
Katılım
23 Eylül 2004
Mesajlar
6,835
Reaction score
171
Konum
►∞
Basit wordpress gibi bişey...
Üzerinde bir2 değişiklik yapsın diye büyük php üstadı, kodkıran yagmayok ustaya scripti ilettim. O bile bir değişiklik yapamadı.
Her bi css temaya bilginiz dahilinde kolayca giydirilebilir; bilmiyorsanız parasını verip kolayca giydirtebilirsiniz ya da tam tersi, neyse işte.
İçerisine yazacağınız yazılar html formatında olmalı ki istediğiniz gibi çıksın. Az boz Html bilmiyorsanız uğraşmayın, elleşmeyin.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

seo ajansı , sosyal medya yönetimi
Üst