İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Softreklam Pop Up Kazançları Hakkında

Eternoenmi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşlar softreklam pop up reklamları için 1000 gösterime 1 ile 5 ytl arasında ödeme yapılacagı yazılmış.. 300 gösterim yapıyor benim sitem kazanılan para 0.60 olarak gözüküyor. yani burdan hareketle 1000 gösterime aşağı yukarı 2 tl gibi bir para kazanmış olacağım.

Sizin hesaplarınızda da mı bu şekilde gösteriliyor yoksa bende bir problemmi var?

uyuz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ziyaretçilerin kontör tuzağına düşme oranına göre 1 ile 5 arasında değişiyor. demek ki senin ziyaretçiler bu tuzağa pek düşmüyor..

ticaretim

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
kazandığının yarısı vergi olarak gidiyor.bende o yüzden kaldırdım reklamları 5k hitim var başka reklam kullanıyorum

Eternoenmi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
oran zamanla giderek düştü, 1000 gösterime söyledikleri gibi 1-5 ytl arası veriyor olabilirler, ama sanırım bu genelde 1 ytl sınırında kalıyor..

değmeyeceğini düşünüyorum, üstelik pop-up yüzünden sitenin hiti yarı yarıya düşüyor.. Kullanışsız.. Reklam tercihlerimizi değiştirmek zorunda kaldık..

cinematrnet

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
önerebileceğiniz başka reklam firmaları varmı düzgün sayım yapan.. soft reklam yüzde 33 kesinti yapıyor kriz den dolayı.. tabi sözde :)) parayı kazanan gene soft reklam

EsrimE

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
soft reklamı bende ve bir çok arkadaşım kullanıyor bazı arkadaşlarıma 1000 gosterıme 5 tl verıyor odemelerde hiç sıkıntı çıkarmıyorlar ve tek gosterım olmasıda ayrıca bır avantaj bence iyi bir site ;) bırakma derım sana

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.