İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Sohbet siteleri Alıncaktir

Dogan_Yildirim

0
İyinet Üyesi
Katılım
17 Ocak 2008
Mesajlar
0
Reaction score
0
Arkadaslar gunluk 1-2k hiti olan ve sabıt userı 30-50 arası olan sıteler alıncaktır fıyat agırlıgı en fazla 100 - 200 ytl arası olmalıdır
 

Sodom

0
İyinet Üyesi
Katılım
14 Mayıs 2007
Mesajlar
208
Reaction score
0
Konum
Nevizade
Doğan, şu benim 435 YTL'yi de artık göndersen diyorum. Gönderdiğim maili okumuş olman yada msn de online olup parayı göndermen gerekirdi şimdiyeli. Sessizliğimi bozacaktım ama realde yaşadığım olumsuzluklardan dolayı sessiz kalmam gerekti.

Forum genelinde de yazayım. K.Çekmece'ye gelip evinden almayıda bilirim. Bu da açık tehdit olsun.

İşin olduğunda, abi şu lazım, abi bu lazım, abi bu nasıl olur? Ödeme gelince paranın üstüne yatıp kaçar bir tutum. Ne selam var ne bişi. Sonra zaman geçince forumlarda site satın almaya çalışmalar.

Hiç bir zaman Allah'ın dan bulsun demem. Cezanı kendin veririm başkalarına yaptığım gibi. Unutmaki ev adresin ve bilgilerin bende var. Mahallenden alır buraya getirir, bağlar 435 YTL'lik içerik hazırlayana kadar yemek dahi vermem.

İstanbul'u seviyorum. Sokaklar, evimiz.
 

cawbella

0
İyinet Üyesi
Katılım
19 Ekim 2007
Mesajlar
931
Reaction score
0
aynı şey Başıma geldi Frmpc.com diye bir domain sattim parasini halen verecek 4 ay oldu :D
 

Sodom

0
İyinet Üyesi
Katılım
14 Mayıs 2007
Mesajlar
208
Reaction score
0
Konum
Nevizade
Konuyu çevirme Doğan. Ankara, sende çekil aradan. Konuyu okuyorsun ve yine gönderirim veya göndermem yazmıyorsun. Hesabıma gelmiş bir ödeme de şu anda bulunmamakta.

Mailinde hesap bilgilerim yazmakta. Ödemeyi gönder.

Bu arada neden bu kadar üstüne gidiyorum biliyormusun? Zorda kalmadıkça samimi bir arkadaşıma asla ödememi gönder; değil, gönderirmisin bile demem. Sen samimi arkadaşım değilsin. İstanbul'da olman ve ev adresin - ismin - telefonun - resmin olduğu için verdim. Zaten kendime güvenmesem sana o parayı vermem. Samimi olmadığım kimseye güvenmem. Az biraz kafan bassaydı zaten bunu anlardın. Sende 10 YTL dahi param olsa yine aynısını derim. Bir insanda para olmayabilir. Bu kötü birşey değildir. Herkez parasız kalabilir. Fakat; bir insanın yüzsüz ve ahlâksız olması kötü birşeydir. Para göndereceği gün ortadan kaybolup ödeme gelmedi diyip aradan bir hafta geçtikten sonra foruma girip site satın almaya çalışınca benim sinirlerim bozulur. Ben bilirim ödeme gelip gelmediğini sen hiç merak etme. Profesyonel bir dolandırıcı dolandırsa koymaz; ama, dünkü çocuğun 435 ytl takmaya çalışması koyar.

Hadi selametle.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst