İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Sohbet24.Net - Stopbadware

GeneraL

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
3
http://www.sohbet24.net uzun süredir yayında ve hiç böyle virüs veya daha degişik şeyler yükletmedim insanlara fakat bu lanet toplist sahipleri yüzünden diye dahmin ediyorum sitemi google fişlemiş. Şu durumda ne yapmam gerekiyor arkadaşlar. Bekleyecemmi kaldırdım toplsitleri felan toplist felan yok şu an. Mail mi atacam bekleyecemmi yada ne olacakta bu uyarı kalkacak ne yapmam lazım fikir verirseniz sevinirim.

B

bazobehram

Misafir
Sohbet24.net de ben toplist görmedim hiç.Olsada site ile sürekli ilgileniyorsun nasil görmedin böyle bişeyi.Açikcasi bu dediklerine inanmiyorum.
Neyse öyle veya böyle geçmiş oLsun.

(GeneraL ile ayni serverda görev yaptik bu yüzden biliyorum yanliş algilanmasin..)

GeneraL

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
3
alt sayfalarında idi toplistler neyse olan oldu saglık olsun yeni bi domainle başlamak gerek

S

Sevgimix

Misafir
merhaba

sitendeki dosyalari virüs taramasından geçir ve bir dahaki güncelemede düzelir

GeneraL

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
3
Yeniledim bakalım tüm dosyaları beklemedeyim.

Sohbet.Org

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
geçmiş olsun tahir uzuldum, sanirim 3 ay içinde aciliyor bu demektirki gelecek PR guncelemesinde acilacak .
iyi çalişmalar

Sinyor

0
İyinet Üyesi
Reaction score
15
GeneraL ben uzun süre bekledim, iki ayı aşkın bi süre fakat açılmadı. Sürekli iletişim halinde oldum hep incelenecek denildi ve geçildi. Bir arkadaş "doom" un nickini verdi. Ne yapiyor bilemiyorum ama benim işimi 2-3 saat içinde halletmişti :p

GeneraL

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
3
Hayırlısı bakalım. Böyle bi recrübede yaşamış oluyoz fenamı :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.