İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Sohbetler.com yeni bir sohbet sitesi olarak karşınızda

Berzo

0
İyinet Üyesi
Katılım
8 Mayıs 2016
Mesajlar
6
Reaction score
0
Sitemizin tasarımı Utku & Aspava ikilisinin yapmış olduğunu belirtmek istiyorum.Bu arkadaşların diğer referans web site tasarımlarını script.com.tr adresinden takip etmeniz mümkündür.

Merhaba arkadaşlar , sohbetler.com sitesini aktif ettiğimiz süreden beri bir çok eski sohbet kullanıcı yada mirc kullanıcısı takip etmeye başladı.Gerçi eski ortamları kalmadı diyenler olacaktır o zaman derim ki trsohbet , geveze sitelerine bir göz atmanızı tavsiye ederim.Çünkü bu sitelerde kullanıcı sayısı 3000 binlerin üzerinde kullanıcıya sahip.
Bir çok kucuk çaplı site mevcut ve büyümek içinde bazı ana kelimelerde ilk sırada olmak gerekiyor ayda ilk 3 sırada.Bizde sohbetler.com ile bunu yapmak istiyoruz.Sitemiz 16,5 yaşında içinde sohbet geçen , google üzerinde "sohbetler" araması olup , .com uzantılı olan avantajlı bir site.Google bu kriterlere önem veriyor.
Yazılı sohbet alanında kendimize güveniyoruz ve en kısa sürede iyi yerlerede geleceğimize inanıyorum.
Ayrıca bu konu içerisinde sizlere omegle sitesinden bahsetmek istiyorum.Omegle.com yazılı ve videolu sohbet hizmeti veren kullanıcıları random olarak eşleştiren bir site.Biz de omegla.net sitesi ile sohbetler.com 'a destek olabileceğinizi düşündüğümüz omegla sevdalısı türkiye kullanıcılarına türkçe omegle hizmeti vermeye başladık.
Burada sesimizi duyurmamız için yardımcı olan iyinet yönetimine teşekkür ederim.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst