İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

ŞOK: Google Türkiyeyi iptal etti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AkrepList

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Açıklama aynen şu:

Türk Webmasterlarının sistemimizi kotu yonde kullanmalari ve kurallara uymamalari neticesinde reklam verme hizmetimiz durdurulmustur.
Konu ile ilgili detalı bilgi almak icin mail atabilirsiniz..

evet bir şaka bu sadece:)

ama arkadaşlar lütfen dikkatli olalım kuralları delmeyelim ki bu şaka gerçek olmasın bir gün ki yukaridaki aciklamayi sanirim kimse gormek istemez

saygılar...

S

SempatiX

Misafir
Ohhh be.. Allahtan Hemen Muslugun Yanındayımda Kendime Geldim :D Napıyorsun Arkadaşım... Kalbi Olan İnsanlar Var Bu Foruma Giren :p

Z

zeynelkoc

Misafir
arkadaşlar işte kurallara uymazsak başımıza bu gelecek

güzel düşünmüşsün akrep ama burada kurallara uymuyacak kişi olduğunu sanmıyorum sonuçta hepimiz bilinçli insanlarız başımıza ne geleceğini biliiyoruz

oyuncu

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
google tektek iptal edebilir

google şartlarına uymadığınız zaman her şekilde iptal etme yetkisi kendisindedir.
okuduğum yerlerde aylık 300.000 üstünde iptal edilmiş bir kaç site sahibinin mesajlrını gördüm doğru ise. ve hile yapmakdıkları legalpara ediyorlardı.
tabii ki doğru yada yanlış olması önemli değil sizin bu konuda yapmanız gerekenleri yapmak.
eğerki iptal edilir ise ve siz yok diyorsanırız avukattları ile görüşmek zorundasınız bundan sonra. [email protected]

silenceofdarkness

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Aman Allah korusun daha yeni destur dedik kalbimizi durdurucan kardeş ekmek paramız olucak bu bizim :))

bedavaonline

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bugün 2nci gün ama google amcadan hala onay gelmedi.
Sanırım, bu 1-2 gün için de bütün Türkiye başvuruda bulundu :)

Z

zeynelkoc

Misafir
bizim 2. gün de bitti ama hala cevap yok sanırım aşırı yüklenme var
ingilizce sitemiz ile başvurduğumuzda 1 gün sonra cevap gelmişti ama olumsuzdu o ayrı

mavilim

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
benimde 2 gün oldu tık yok bütün Türkiye para peşinde herhalde hepsini kontrol etmek biraz zor olacak :)

muratozcirpici

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
eee biraz ekliyeceğiz için. bence google için beklemeye değer :)

hepinize iyi kazançlar :) akrep korkuttun walla bizi....

kolay gelsin..

hotweb

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Tam emin degilim ama bence google adsense hic bir zaman Turkiyeyi yasaklamaz, yasaklasa bile elinde hesabi olanlari eger onlar hile yapmadiklari surece onlarin hesabi devam eder.

muratozcirpici

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bencede.. eğer öyle bi şe olursa sadece yeni üye kaydını kabul etmez. daha önce hesabı olanları da devam ettirir :) belki de gmail gibi invite yapar :) ehhe şaka tabi ki..

B

besiktaslim

Misafir
hakkaten durdurmadıysa neden ben kayıt olacağım yere giremiyorum :)
benim bilgisayarmı dağıttı acaba veya adsl de problemli olabilir

muratozcirpici

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
gerçi bi şe değişmiyor bu 4. günü haa bi tık yok google dan galiba bi pislik çıkacak :) hade bakalım hayırlısı..

turkmale

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
google ın türkiyeyi desteklediği hiç bir yerde yazmıyor.sadece türkçe support var.

turkmale

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Danca İtalyanca
Felemenkçe Japonca
İngilizce Norveççe
Fince Portekizce
Fransızca İspanyolca
Almanca İsveççe

sanırım bu dillerin arasında türkçe yok.

hotweb

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Google dan
Yes. Google AdSense supports publishers in several different languages. Applications for participation in the program can be for sites with content primarily in:
Danish Italian
Dutch Japanese
English Norwegian
Finnish Portuguese
French Spanish
German Swedish
Chinese (simplified) Korean
Polish Turkish

You can select your site's primary language during the application process. If you're approved, AdSense will serve relevant ads to your pages in the appropriate language, even if your site contains multiple supported languages
.

Turkce var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5