İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Şok Kampanya Yeni Nesil Haber Yazılımı Uygun Fiyata

Softmedya

0
İyinet Üyesi
Katılım
16 Ekim 2012
Mesajlar
24
Reaction score
0
banner.png

Haber Web Sitesi Yazılımı

"Haber Web Sitesi Yazılımı"mız kullandığı son teknolojiyle ve kullanıcı dostu kullanımıyla sosyal medyayı bir adım daha öne taşımaktadır. Kolay ve sade yönetim paneli, masaüstü hızlı yönetim programı, animasyonlu efektleri, çoklu modülleri, esnekliği ve gelişmiş özellikleriyle siz de istediğiniz gibi bir haber sitesi elde edeceksiniz.

İşte bizi diğerlerinden ayıran temel özellikler:

Masaüstü Yönetim Programı: Yorumları, iletişim formu gönderilerini, ziyaretçi defterini, makaleleri ve röportajları yönetebilirsiniz. Program windows başladığında arka planda çalışmaya başlar ve yeni bir olay gerçekleştiğinde bir balonla sizi uyarır. Böylece programla bütün onay işlemlerini sorunsuzca programla yapar ve de zaman kaybından kurtulursunuz.

Ajax: Sayfanın bütününün yenilenmeden belli bir kısmının yenilenmesi anlamına gelir. haber web sitesi yazılımının bütün bloklarında ajax teknolojisi kullanılmıştır. Böylece hem sayfanın bütünün yüklenmesini beklemekten kurtulur ve zaman kazanırsınız hem de aynı şekilde bütün sayfanın yüklenmesi durumunda tüketilecek aylık trafiğinizi azaltırsınız.

Pop-up'lu bloklar: Pop-up'lu bloklarda sayfa yüklendiği zaman küçük resimler yüklenir. Siz fareyi resimlerin üzerine getirdiğiniz zaman büyük resimler hemen yüklenerek açılır. Büyük resimlerin sayfa açılırken yüklenmeyip sonradan yüklenmesi sayfanızın açılış süresini kısaltarak hızını yükseltir. "Kayan haber", "Foto galeri", "Video galeri", "Çok okunanlar" ve "Çok yorumlananlar" bloklarında pop-up'lu animasyonlar kullandık.

Yorumlar: Sitedeki herhangi bir bölüme yorum yapılabileceği gibi yorum yapan birisinin yroumuna da yorum yapılabilmektedir. Yorumlar tercihinize göre ister admin onayından sonra isterseniz de admin onayını beklemeden doğrudan yayınlanır. Yorum yapılırken yada okunurken kesinlikle sayfa yenilenmez.

Çoklu bloklar: Aynı işlevi taşıyan birden çok blok tasarladık. Böylece, dilerseniz farklı zamanlarda bloklarınızı değiştirerek kullanıcılarınıza sürpriz yapabilirsiniz. Biri pop-up'lu ve biri de pop-up'suz olmak üzere ikişer tane "Çok okunanlar" ve "Çok yorumlananlar" blokları, soldaki biri animasyonlu diğeri sabibt ve sağdaki pop-up'lu üçer tane "Foto galeri" ve "Video galeri" blokları, biri üstte sayfa boyu, biri altta sayfa boyu ve diğeri de sağda olan üç tane "Son dakika" bloklarından oluşmaktadır.

Reklamlar: Temel olarak reklamlar, site girişi, haber detayları girişi, site kenarı, blok ve manşet reklamlarından oluşur. Reklamlar belirlediğiniz sürede yayına başlar ve belirlediğiniz sürede yayından kaldırılır. Üstelik reklamların görüntülenme yüzdesini bile ayarlayabilirsiniz. Manşet reklamları, manşette bir haber gibi görünür ve tıklandığı zaman reklama yönlendirilir.

Başlık bindirme: Çoğu kişi Fotoshop gibi resim düzenleme programlarıyla manşet resmine haberin başlığını yazdırır ve öylece resmi yükler. Biz ise bu işlemi bir onay kutusuyla çözdük. Ayarlamanız durumunda habere ait başlık ve özet otomatik olarak resmin üzerinde görünür.

Resimler: Ve yine Fotoshop gibi yardımcı programlara ihtiyaç duyulmadan siteye yüklenen bütün resimler ister manuel olarak isterseniz de otomatik olarak kırpılır. Bu işlemler yapılırken kesinlikle sayfa yenilenmez. Bu da işinizden zevk almanızı sağlar.

Resim alternatifleri: Haber, foto galeri, video galeri, makale ve röportajlara ait manşet ve kapak resim alternatiflerini programatik olarak yükleyebilirsiniz.

Filigran resimleri: Sitede yer alan bütün filigranları programatik olarak yükleyebilir ya da değişştirebilirsiniz. Manşet ve kapak resimleri için filigranların pozisyonunu, aynı resme iki filigran yüklenmesi durumunda hangisinin üstte görüneceğini ayarlayabilirsiniz. Ayrıca foto galeri resimlerinde filigranların opasitesini değişştirebilirsiniz.

Resim kalitesi: Yükleyeceğiniz resimlerin kalitesini düşürüp arttırabilirsiniz. Resim kalitesi düştükçe kapladığı alan azalır. Testlerimizde resim kalitesini 3/4 oranında düşürdüğümüzde resmin görünebilir kalitesi değişmemiştir. Bu da hostinginizden yer kazanmanıza yardım eder.
Bloklar: Blokların dizilişini ve aktiflik durumunu ayrı ayrı yapabilirsiniz. Üstelik blok sayfasındaki öğe sayısını düzenleyebilirsiniz. Blok içinde sayfa değiştirirken ssayfa yenilenmez.

SEO: Site içeriği %100 oranında seo kriterlerine uygundur. Bunun yanısıra özelleştirilebilir seo sistemi tasarladık. Sayfaların uzantısı, ayracı değiştirilebilmektedir. Sitedeki uzantılarda kesinlikle id sistemi kullanılmamaktadır. Bu özelliklerle arama motorlarındaki hitinizi rahatlıkla arttırabilirsiniz.
Meta tagları: Dinamik olarak meta taglarını ekleyebilir / çıkartabilirsiniz.
Özel sayfalar: Özel sayfalar normalde sitenin hiçbir yerinde görünmez. Ancak siz yazılarınızda ya da istediğiniz yerde linkini göstererek kullanıcıları yönlendirebilirsiniz.

Özel bloklar: Özel bloklar ekleyebilir, diğer bloklar gibi sırasını değiştirebilir ve çıkartabilirsiniz. Ayrıca özel bloklara sitenin temasını da uygulayabilirsiniz.

Ping: Tek bir tuşla 20 farklı siteye ping atabilirsiniz.
Haber ekleme: Haber eklenirken ona ait manşet ve içerik resimleri, foto galeri ve foto galeriye ait resimler, video galeri ve video galeriye ait resimler aynı sayfadan yüklenebilmektedir.

Taslak kaydedicisi: Haber, foto galeri, video galeri eklenirken / güncellenirken çıkılması durumunda resimler kayıtlı kalır. Böylece yaşayacağınız herhangi bir internet bağlantısı probleminden dolayı resimlerinizi tekrar yüklemek zorunda kalmayacaksınız.

modul-blok.png

DEMO SİTESİ : http://www.haber-sitesi.biz

Sistem Detayları: http://www.softmedya.com.tr/HaberSitesi.aspx


SİSTEM DİLİ: ASP.NET

Kampanya Bilgileri
Hosting : 1 GB
Alan Adı : .com .net .org .biz

Sezon Kampanyası
Normal Fiyat : 1500 TL
Kampanya Fiyatı : 500 TL

Haber Web Sitesi Yazılımı sezon indiriminde, siz de çabuk olun bu fırsatı kaçırmayın. Üstelik 1 GB hosting ve domain bedava...
Daha fazla bilgi için hemen 444 07 72


E-posta : [email protected]
Tel : 444 07 72
GSM : 0532 468 42 31
Web Site: http://www.softmedya.com.tr
 

Nemiroff

0
İyinet Üyesi
Katılım
18 Eylül 2007
Mesajlar
587
Reaction score
0
gayet güzel ve başarılı bir sistem haber sitesi kurucaklar için bire bir ideal
 

Softmedya

0
İyinet Üyesi
Katılım
16 Ekim 2012
Mesajlar
24
Reaction score
0
gayet güzel ve başarılı bir sistem haber sitesi kurucaklar için bire bir ideal

İlgi ve alakanız için teşekkür ederiz.. Eğer siz de bu muhteşem sistemi keşfetmek istiyorsanız sakın durmayın, bir demo talebinde bulunun. Daha detaylı bilgi için hemen 444 07 72'yi arayın
 

Softmedya

0
İyinet Üyesi
Katılım
16 Ekim 2012
Mesajlar
24
Reaction score
0
Kredi kartsız kefilsiz taksitlendirme yapılır. Detaylı bilgi için iletişim adreslerimizi veya online destek'ten bilgi alabilirsiniz.

Satış günceldir.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst