İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

ŞOK Kampanya .!

T

Turkish

Misafir
15 GB ALAN
300 GB TRAFİK
Sınırsız Domain Barındırabilme
Sınırsız Mail Hesabı
Sınızsız Ftp Hesabı
Sınırsız Alt Domain (SubDomain)
DirectAdmin K.Paneli ( Türkçe )
Php - Cgi - Perl - Html Desteği
Özel Hata Sayfaları
Sınırsız MySql Veri Tabanı
Otomatik Mail Cevaplayıcı
Haftalık Aylık Yedekleme
Sınırsız Mail Yönlendirme
Name Server (ns1.domainadınız.com - net vb. )

Aylık: 50 yTL
Yıllık ( 1 Domain Hediye ) : 250 yTL Yıllık Hizmet Alımlarında Aylık İle Kıyaslanınca Çok Ucuza Gelmektedir.! ( Yıllık Alımdaki Bu Fiyat İlk İki Müşterimiz İçin Geçerli Olucaktır...

Msn: [email protected]
Mail: [email protected]

zokkie

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
Yoksa Surkent mi?

(şaka şaka :D herkeste bi paranoya varya surkent diye, birazda ben yapayım dedim :D)

N

nomak78

Misafir
neden adamın ekmeğine taş koyuyorsunuz? alnında dolandırıcı mı yazıyor? nerden biliyosunuz dolandıracağını? ya dolandırıcı değilse.. bu yaptığınızın vebalini nasıl ödeyeceksiniz? evde ondan ekmek bekleyen çocukları varsa onların hakkını kendinizdeki hangi güvene dayanarak gaspediyorsunuz?

Hiç kimse suçluluğu ispatlanana kadar suçlu değildir. Hiçkimse suç işlememişse sabıkalı değildir. Başkalarının suçu bir diğerine yamanamaz. Suç bireyseldir.

phiberoptic

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
nomak78' Alıntı:
neden adamın ekmeğine taş koyuyorsunuz? alnında dolandırıcı mı yazıyor? nerden biliyosunuz dolandıracağını? ya dolandırıcı değilse.. bu yaptığınızın vebalini nasıl ödeyeceksiniz? evde ondan ekmek bekleyen çocukları varsa onların hakkını kendinizdeki hangi güvene dayanarak gaspediyorsunuz?

Hiç kimse suçluluğu ispatlanana kadar suçlu değildir. Hiçkimse suç işlememişse sabıkalı değildir. Başkalarının suçu bir diğerine yamanamaz. Suç bireyseldir.
bıldırcınlı hurmalar dötümü tırmalar
ıh hadi hepsine cevap verinde göreyim :D

N

nomak78

Misafir
phiberoptic' Alıntı:
bıldırcınlı hurmalar dötümü tırmalar
ıh hadi hepsine cevap verinde göreyim :D

Allah ıslah etsin kardeşim. Burda laf anlatmak deveye hendek atlatmak kadar zor. Hele kul hakkı, empati gibi kavramlar hak getire, ne düşünen, ne uygulayan.

OnurSQL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
nomak78' Alıntı:

daha önceki tecrübelerimizden açılan başlıklara verilen fiyatlara bakıp tahmin etmek hiçte zor olmuyor.

N

nomak78

Misafir
tahminle olmaz bu iş.. elinde delil varsa mahkum et adamı. elinde delil yoksa taş koyma ekmeğine. hakkın yok buna.

OnurSQL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
nomak78' Alıntı:
tahminle olmaz bu iş.. elinde delil varsa mahkum et adamı. elinde delil yoksa taş koyma ekmeğine. hakkın yok buna.

her host satanı ekmek peşinde sanıyorsan diyecek birşeyim yok sana ben biliyorum kimin ekmek peşinde olup olmadığını...

N

nomak78

Misafir
resellerzoom.com da benim ortak olduğum bir hosting şirketi. 2004 ten beri hostingzoom la birlikte zeus vadisinde hizmet veriyoruz. ve fiyatlarımızda yukarıdaki arkadaştan daha düşük. ama ne kimseye kazık attık, ne kimseye yamuk yaptık, nede kimsenin hakkını yedik. sadece fiyatlara bakarak hiçbirşey anlayamazsın. biz sürümden kazandık. ortaklar chat ortamında tanıştı bir ingiliz bir amerikalı birde türk. tıkır tıkırda sistem işliyor. müşterilerde bizde halimizden memnunuz. dünyanın heryerinden müşterimiz var. sen şimdi fiyata bakıp her ucuz vereni kalitesiz hizmet veriyor zannedersen bu yaptığının adı hak hukuğa girmek olur. elinde delil olmadan konuşma.

IndexServers

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Cevap

"nomak78" Arkadaşıma bende katılıyorum.Anlamadan dinlemeden yargısız infaz.Adam sizler için kampanya yapmış teşekkür edeceğinize adama dolandırıcı diyorsunuz.Herkez biliyor surkent de böyle yaptı ilk başta ucuz verdi sonra milleti kazıklayıp gitti.Bunu anlamanın tek yolu adamın domainine whois at sonra http://whois.webhosting.info/domainismi.com yada http://whois.webhosting.info/IP adresi yaz serverdeki sitelerine bak referanslarıyla görüş iyice araştır sonra eğer delil geçerse sonra dolandırıcı dersin.Hatta bizde sana yardım ederiz.Ama Güzel uygun bir kampanya yapmış diye adamın ekmeği ile oynama.Bende kampanya yaptım dolandırıcımı sayılıyorum.Yok sunuçta hizmet veriyoruz emeğe saygılı olmalısınız.İyi Çalışmalar meslek arkadaşlarımada Allah sabır versin.

OnurSQL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
yakında kimin ne olduğu belli olur..uzatmaya gerek yok. ağlayanların yeri burası olması yeter ki

T

Turkeywebnet

Misafir
Nomak a katiliyorum,iyinet forumlarinda adam kampanyasini tanitmak icin yazmis,kimsenin elinde bir kanit yok bisey yok,adamin isini baltalamaktan öte bisey degil bunu baslatanda Zokie dir.Egoizm den baska bisey degil bu,Zokie yoksa sen hosting mi satiyorsun?Simdi burasi geyik bölümü degilki her aklina geleni yazabilesin cok ayip.

OnurSQL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
zokkie başlatmadı. ben başlattım..o sadece şakayla karışık tahminde bulundu :)

M

messmedia

Misafir
nomak78' Alıntı:
resellerzoom.com da benim ortak olduğum bir hosting şirketi. 2004 ten beri hostingzoom la birlikte zeus vadisinde hizmet veriyoruz. ve fiyatlarımızda yukarıdaki arkadaştan daha düşük. ama ne kimseye kazık attık, ne kimseye yamuk yaptık, nede kimsenin hakkını yedik. sadece fiyatlara bakarak hiçbirşey anlayamazsın. biz sürümden kazandık. ortaklar chat ortamında tanıştı bir ingiliz bir amerikalı birde türk. tıkır tıkırda sistem işliyor. müşterilerde bizde halimizden memnunuz. dünyanın heryerinden müşterimiz var. sen şimdi fiyata bakıp her ucuz vereni kalitesiz hizmet veriyor zannedersen bu yaptığının adı hak hukuğa girmek olur. elinde delil olmadan konuşma.

haha iste bu guzeldi :D

F

fenerli

Misafir
çalışmayan linklerin ne önemi var arkadaşlar :D

yaptıklarımız yapacaklarımızın garantisidir !

T

Turkeywebnet

Misafir
OnurSqL' Alıntı:
zokkie başlatmadı. ben başlattım..o sadece şakayla karışık tahminde bulundu :)

ne diyim iyi mok yedin öyleyse :D adama bak ya iyi bisey yapmis gibi konusuyo.

Ne zaman lavukluktan kurtuluruz: Baskasinin isine burnumuzu sokmadigimiz zaman ..demis atalarimiz unutma.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.