Evet sayın iyinet kullanıcıları daha dün öğrendim bugün 1.4$ dolarım var. sizi de bekletmeyip veriyim bilgileri.
30+ 0.010$ reklam
30+ 0.005$ reklam
50+ 0.002$ reklam
30+ 0.0015$ reklam
referans sistemi var. ve 0.4$ referans kiralayabiliyorsunuz. tıklamama şansı yok. çünkü özel bir bot sistemi ile çalışıyor. oto yazılım. kiralanan günlük ref kazancı 0.6$ 5 tane kiralarsanız çok kazanırsınız. Siteyi kurcalayarak bilgi edinebilirsiniz. Sadece ptc değil ptsu hizmeti veriyor. görevler var. 20.00 pointi 1$ a çevirebiliyorsunuz. normal referans sistemi de var. adgrid oyunu var, diğer sitelerden daha şanslı bana 0.50$ çıktı
. şık tasarım. son olarak bir dezavantajı var günlük sadece 100 reklam tıklarsınız. o yüzden en yükseklere tıklayın yeter ve artar bile.
size bu siteyi önerdim arıtk bir refimden üye olursunuz :ehule
Refli link :yeho
refsiz link :ağla:
30+ 0.010$ reklam
30+ 0.005$ reklam
50+ 0.002$ reklam
30+ 0.0015$ reklam
referans sistemi var. ve 0.4$ referans kiralayabiliyorsunuz. tıklamama şansı yok. çünkü özel bir bot sistemi ile çalışıyor. oto yazılım. kiralanan günlük ref kazancı 0.6$ 5 tane kiralarsanız çok kazanırsınız. Siteyi kurcalayarak bilgi edinebilirsiniz. Sadece ptc değil ptsu hizmeti veriyor. görevler var. 20.00 pointi 1$ a çevirebiliyorsunuz. normal referans sistemi de var. adgrid oyunu var, diğer sitelerden daha şanslı bana 0.50$ çıktı
size bu siteyi önerdim arıtk bir refimden üye olursunuz :ehule
Refli link :yeho
refsiz link :ağla: