Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

Şok..Üye Olan Herkese 0,12 $ Veriyorum..

kral18

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
0
sen her üyeden ne kadar kazancan ? :d

A

a.ışık

Misafir
bu sitede referal kontest varmış ve arkadaş da sizi denek olarak kullanıyor!
site her bulunan altüye için 50 cent veriyor arkadaş da size 12 cent veriyor bu adalet mi!!
buyrun direkt link işte size: http://www.bestpaidonline.com/(konu açılırken unutulmuş..)

blade78

0
Yasakli Uye
Açılan Konu
80
ben arkadaşa destek için üye oldum 12 centide istemiyorum...

aly2400

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
31
bu sitede referal kontest varmış ve arkadaş da sizi denek olarak kullanıyor!
site her bulunan altüye için 50 cent veriyor arkadaş da size 12 cent veriyor bu adalet mi!!
buyrun direkt link işte size: http://www.bestpaidonline.com/(konu açılırken unutulmuş..)

Bi arkadaş kazanıyor bundan ve üyelerine 0,25 veriyor bende ona üye bulmak için böyle yaptım yani arkadaşla anlaşmalıyız..

aly2400

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
31
Konuyu beğenmediniz sanırım neyse önemli değil kilitlenebilir

Berk Uçar

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
179
üye oldum dostum. Biz para kazanmak için ne yapmalıyız..

gokcey

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
6
kimseyi kobay olarak kullanmadım.biri ref yarsımasını kazanmak icin sizden yardım istese.siz yardım etmezmisiniz?hemde karıslıgında cüzi bir miktar veriyordum.aly2400 arkadasımız buraya konu acacagını ve karsılıgında da kendisi pay almak istedigini söledi.ben de kabul ettim.normalde üye olana $0.25 veriyordum sadece kayıt olmaları karısılıgında.her 2 tarafta kazanıyordu.burda artniyet nerde anlamadım.

madeinclick bence adalet konusunda en son konusması gereken sensin.eski sitende onlarca üyenin parasını vermedin.reklam verenlerden paramı almayı bekliyorum diye haftalarca oyaladın.sonrada tezgahı toplayıp kapattın.bide burda insanları denek olarak kullandıgımı söylüyorsun.

hayaletimsi bana paypal adresini özelden yollarmısın?paranı yolıyım

gokcey

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
6
ben zaten msninde ekliydim ve hala da ekliyim.acıklama yapsaydın siteyi kapattıgında yapardın herhalde.