Solid, mayıs ayı "special plan" ödemelerinin hepsini yapmış ve "special plan" ödemelerinin günlük yapılmasının çok zor olduğunu anlamış.
Bu yüzden, ödemeleri artık aylık yapcakmış. Örneğin "special plan" haziranın 20sinde bitiyorsa, 1 temmuzda ödeme yapacaklarmış. Bu arada geçen iş günlerinde %3 vermerye devam edeceklermiş. Ay başlarında "special plan"ın bittiğini söyleyen bi mail atacaklarmış ve istersek çekebilecek istersek yeniden yatırabilecekmişiz.
Ayrıca, bundan sonra 1001 doların üzerindeki her yatırım "special plan"a dahil edilecekmiş. Bu da %100 compound demek, yani günlük para çekme olmayacak. 1000 doların altındaki hesaplar normal plan ile devam edip günlük para çekme işleminden yararlanabileceklermiş. Referral sisteminde değişiklik yokmuş.
Ben bu haberi hayra yormuyorum, bakalım ne olacak.
Benim "special plan"ım yarın bitiyordu, ödemeyi almam taa 1 temmuza kaldı.
O zaman kadar faiz işlemeye devam edeceğine göre pek bi kaybımız yok, tabii öderlerse...
Bu yüzden, ödemeleri artık aylık yapcakmış. Örneğin "special plan" haziranın 20sinde bitiyorsa, 1 temmuzda ödeme yapacaklarmış. Bu arada geçen iş günlerinde %3 vermerye devam edeceklermiş. Ay başlarında "special plan"ın bittiğini söyleyen bi mail atacaklarmış ve istersek çekebilecek istersek yeniden yatırabilecekmişiz.
We had already competed Special Plan payouts for May, and had come to decision that it will be really hard to make payments day by day to our members, as we can get profit payments at our accounts once a month from our partners. So all Special Plan payouts will be processed at the first day of every month. We have come to agreement that it will be enough time to fund e-currency accounts and get profit from partners at our bank account. Example:Your 60 days expire at 20th of June. You will get your payout 1st of July.You will get profit all 'extra time', till payments are made.
Ayrıca, bundan sonra 1001 doların üzerindeki her yatırım "special plan"a dahil edilecekmiş. Bu da %100 compound demek, yani günlük para çekme olmayacak. 1000 doların altındaki hesaplar normal plan ile devam edip günlük para çekme işleminden yararlanabileceklermiş. Referral sisteminde değişiklik yokmuş.
-All investments higher than 1001 USD will join Special Plan.
-We kept Regular Plan for investment less than 1000 USD, to get daily profit as usual, for those who need some cash daily (you can open account and join it). Others will be paid monthly.
- Referral payments will be working as usual
Ben bu haberi hayra yormuyorum, bakalım ne olacak.
Benim "special plan"ım yarın bitiyordu, ödemeyi almam taa 1 temmuza kaldı.
O zaman kadar faiz işlemeye devam edeceğine göre pek bi kaybımız yok, tabii öderlerse...