İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Solidinvestment da parasini kaybedenler okuyun lutfen

n0tepad

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
özür dilerim gene gec bir cevap oldu. arkadaslar junk klasörüne bakın. daha önceki vekaletnameyi yolladıysanız email gelmiş olması lazım.

ya da gözünüzden kacmıs olabilir. 2 emailime birdende gelmişti. henüz parayı almamım imkanı yok teknik calismalar yapiliyordur. paranin dogrulugu kontrol ediliyordur vs vs..

44 milyon 1 kisinin degil binlerde yuzbinlerce kisinin.

djkickass

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hiç bir umudum yok olucağına dair. hatta inanma isteğim bile yok

dombalak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
yaw kapatın şu solidinvestment olayını

it ürür kervan yürür

hepimize geçmiş olsun diyip konuyu kapatalım

H

hknylmz

Misafir
ruyalardan uyanın rusyan ın bilmem neresinde simdi hatunlarla sizin paraları yiyolardır hic birseyde alamazsınız bosuna kasmayın

H

hknylmz

Misafir
hangi mesajında paramı aldım yazıyor merak ediyorum

kendini unlu yapmak icin olur olmadık konular acıyorsun bize kimliksiz dagıtılan kartlar bulcaktın 3 4 ay önce

n0tepad

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
kardesim isine geliyorsa mesaj yazarsın. tamam bırak benim paramla ruslar tatil yapıyorlar. için rahatlasıon senin. ben seni yolda gorsem muhatap olarak görmem.

önceki mesajlarında aptalca kelimeler yazarak kendini belli etmiştin bilip bilmeden. yok birine yalvarmısım yok bilmemne .. yaptigin terbiyesizlik baska birşey degil.

gene sacmalamıssın. sen kim oluyorsunda benim adıma yorum yazıyorsun ? kendimi ünlü yapmak istiyormusum ? yaş aralıgın kac senin ? kendimi ne için ünlü edeyim ? ben burada insanlara yardım ediyorum KARŞILIKSIZ olarak farkındaysan. yoksa milletin parasından bana ne ? seni ilgilendirmez ne yapacxağım ya da ne yapmayacagim. bak ben ssenin hakkında yorum yapıyorumuyum ? yapmıyorum.

uzatmadan kullan işte kendi kartını. biraz kişilikliysen mesajda yazmassın.

onceki mesajlarımda avukat bu parayı kurtardık yazıyor diye mesaj yazmısıtım.

djkickass

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
walla abicim senin neden dewamlı bu konuyu güncel tuttuğunu bilmiyorum ama bu konuyu her gördüğümde canım sıkılıyor buraya kaç aydır avukatlarla kontak halindeyim %60ını ödiyecekler v.s bir sürü vaatler yazıyorsun neden yapıyorsun bilmiyorum ama dediklerin inandırıcı gelmiyor bunun adı hyip ve sen bu konuyu güncel tutarak sadece benim canımı sıkıyorsun kötü anımı depreştiriyorsun

n0tepad

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
anlıyorum seni arkadasım bende avukatların yalancısıyım acıkcası.

djkickass

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hangi avukatlar bende kontak kurayım son bulsun şu topic artık

n0tepad

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
evet emailler geliyor bana. tek sorun, bunu burda yazamam. sonucta özel bir durum ve avukat ile bizim aramızda kalması gereken bir konu oldugu icin direk gelismeleri kopyala yapistir yapamiyorum..

cınaroğlu

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Vallaha dediklerini yapmıştım bana ne mail geldi ne bişey yalan oldu kısacası...

n0tepad

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
junk klasorune bak.. bana anladıgım kadarıyla adamların email serverları yollamıyor. bir emailime gelmedi digerine geldi benim.

R

reisabi

Misafir
2006-07-28 - 2007.05.02

10 ay geçmiş ama halen bir ses seda yok , garip :)

n0tepad

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Kazananlar avukatlar oldu. Giden paranin yuzde onunun kurtarabilmisler, size de yatirdiginiz paranin yuzde onunu almak dusuyordu, ben de kizdim ve avukatlarin yaptigi haksizliga(onlar gene de %30 aldilar butun paranin) karsi ugrasmadim. yani %10'dan daha asagi bir rakam dustu.. sonucta sonuclandi ama boyle bir cozum hosuma gitmedi

firar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
en azından hakkınızı aradığınız için tebrikler...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5