İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Son 2 günde hiti düşen var mı?

EnkaZ

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
47
Merhaba

Güncellemelere bağladığım anlamsız bir hit düşüşü yaşıyorum bir kaç sitemde. Herşey yerli yerinde hatta PR dahi bile aldılar ama hitleri yarısından daha fazla düşüş yaşıyor. Bunu yaşayan var mı yoksa sadece bana özel mi?

Bolu Beyi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
36
Bende de var hocam, yazın böyle oluyor genelde. Daha çok okul zamanı hitim yükseliyor benim

EnkaZ

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
47
Çok anlamsız bir düşüş var, herşeyi teker teker inceledim ve hiç bir sorun yok. Kelime sıralamalarında da sürekli yükselmekte olmasına rağmen hitteki bu anlamsız düşüş canımı sıktı açıkçası. Bunu araştıracağım bakalım ne çıkacak.

samanpan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
48
sayaç kafayı yedi doğru. konu ekliyorum 1 saate konu istatistiği ile günlük istatistik farklı oluyo. günlük daha az oluyo konudan :D

LUGAS

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
hitstats.com var öneririm ben bütün sitelerimde onu kullanıyorum

angraf

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
2
bendede %70 oranında hitte düşüş var 3-4 gündür sayyac hitstats hepsinde düşük :S
halkuki sitem pr aldı ama hitim düştü

Cewo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
14
Google Panda okudunuz mu ?

google hergün yeni uygulamar çıkarıyor, takipte kalın biraz konu açmaya bile gerek yok.

cilginsolist

0
İyinet Üyesi
Reaction score
10
Geçmiş olsun o zaman :)

Ben statcounter kullanıyorum, haybeden bir düşüş söz konusu değil.

Bende dün bir arkadasin tavsiyesi üzerine statcounter gectim vallahi keyfim yerine geldi günlerdir deli oldum hitler 2800-3000 lerden 1200 düsmüstü suanda yine ayni yerlerdeyim meger sayyac.com eksik sayiyormus.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.