İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Son çarem bu oldu :)

peep

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
87
geçmiş olsun :) ne diyelim başka

ArtiEksi

0
Yasakli Uye
Reaction score
2
valla peep geçmiş olsun hakketten yatacaz ama öyle 50-100 ytl bulsam olmaz bende ilk yarı ikinci yarı oynuyayım dedim ya tutarsa :D

ArtiEksi

0
Yasakli Uye
Reaction score
2
ay ben böyle şansın ya.. İlk yarılar tuttu ikinci yarılarda kaybettik :)

ArtiEksi

0
Yasakli Uye
Reaction score
2
iletisimden bilyonere mesj attım yarısını istedim ama borcumuz borc ne veriyoruz ne inkar ediyoruz diyor :)

bilgi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
171
Sözleşmelerinde mevcut maddeyi gördüm ben zaten; mahkmeye versen de alamazsın
Madde cart-curt : pilyoner.com yasakpara oranlarını kafasına göre (maç bitiminde dahi) değiştirme hakkını saklını gizli tutar.
Madde diğer cart-curt : pilyoner.com kafasına göre ikramiyeyi vermeyebilir, verebilir de!
Madde bir başka cart-curt : pilyoner.com 'dan para çıkmaz sadece para pilyoner.com'a para girer. Kağıt üzerinde alacaklı görünseniz de; genelde ödeme yapılmaz.
Madde cart-curt : Herhangi bir anlaşmazlık halinde Uganda Mahkemeleri yetkilidir, eğer oradan başvru yapabiliyorsanız Ugamayanda Mahkemeleri daha bi selahiyetlidir

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
56
2 yıl önce 1 e 4987 eren bir kuponum vardı. son maç ise fb-denizli idi. fb li olmama rağmen denizli ilk golü atınca havalara uçtum. maç 1-1 bittiğinde ise kupon yatmıştı benim :(
Sonrada yurtdışı yasaklanınca iyice küstüm oynamıyorum zaten...
Paramız yurtdışına çıkıyor diye yasakladılar, halbuki idaanın %50 üzeri hissesinin sahibi yunan bir şirket :D...Sanki para içerde kalıyor...
Yani onlar beni kerizleyeceğine hiç oynamam daha iyi. legalpara nın 1/35 verdiği kupona diğerleri 1/60 - 1/70 verirken mantıklı gelmiyor kerizlenmek.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.