İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

son dakika Pin Kodu uygulaması Kalktı

H

HoBaa

Misafir
Gün İtibariyle 4 gün önce açılmış olan Google adsense hesabımla 55 dolara ulaştım.

Fakat Google hesabımda para odemesı alabılmem için Daha oncekı hesaplarımda ıstenene ''PİN KODU'' kısmı artık yoktu.

Vergi bilgisi tıpkı eskisi gibi tarafımca gırıldı . Ve artık Ödememi beklemeye koyuldum.Hazır ve nazır bir şekilde :D

Yeni hesap alan kullanıcılara hayırlı olması dileğiyle..

OnurSQL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
kazancın onaylandıktan sonra pin kodu adresine yollayacaktır.

H

HoBaa

Misafir
yok öyle birşey.

Ödeme alabılmenız ıcın gırmenız gereken şeyler kısmında

Vergi bildirimi
Pin Kodu

diye bır ıbare cıkması gerekır.50 DOLARI GECTIGINIZDE Pin kodu istegı yapma sayfası ortaya çıkar.

Hatta bu sayfada detaylı bı sekılde anlatı vardır.her 15 gunde bır ıstek yapabılecegınız söylenir.

Bahsettıgınız şeyin konumuzla alakası yok.Ayrıca Ödeme onaylandıktan sonra Pin Kodunun adrese yollanması diye bişi olmasıda soz konusu degıldır.Sizin ödemenizi onaylanması çekinizin yollanması demektır.Çekiniz Pin Kodu yollanmadan yollanmayacagı ıcın bu acıklamanız yanlıştır.

saygılar.

pigeon

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
50 doları geçince pin yollanır ..

pin kullanılmıyorsa artık birkaç güne kadar anlarız..

K

KingTR

Misafir
inşallah kullanılmaz ya bende bekliyorum ama ne gelen var ne giden

c0d3r

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
dogru soyluyor pin kalkti kardesim ilk cekini 2. ay aldi pin kodu yok.

N

nomak78

Misafir
peki bizimkiler gibi eski hesaplardanda kalktı mı yoksa sadece yeni hesaplar için mi bu uygulama?

O

oXo

Misafir
Adresi dogrulama olayina bence girmiyor. Bildiginiz gibi gecen aylarda oldukca fazla kisi atildi. Artik yeni basvurularida uzunca sure inceliyorlar. min 5 gun suruyor bildigim kadari ile. Eski hesaplar icin birsey diyemeyecegim ben hala ilk aldigim hesabi kullaniyorum gayette memnunum. Yabanci hitin olduktan sonra ve sitenin icerigine gore ziyaretci cektikten sonra sorun kalmiyor. gunluk tekil hitin 1000 oluyor ama temiz oluyor. Neyse...

Iyi calismalar.

Umut Deniz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
gelirim 100 doları aştı, vergi bilgisi adres bilgisi çek gönderme bilgisi hepsini güncelledim,

ancak pin diye ne bir yaz ne bir link nede başka bir şey gördüm henüz,

adsenseye katılalı 3-4 ay oldu...

bilginize

Umut Deniz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
düzeltiyorum

ben para biriksin diye ödemeleri durdurmuştum...

az önce durdurmayı kaldırdım ama bir baktım hala ödemeleriniz bekletilmektedir yazıyor?

o sayfaya girdiğimde şöyle yazıyordu :

------------------------------------------
ÖNEMLİ: Ödemeleriniz şu anda bekletilmektedir. Ödemelerinizin bekletilmemesi için bir eylemde bulunmanız gerekiyor.

Bu durumu değiştirme hususunda daha fazla bilgi için aşağıdaki Gerekli Eylem(ler)'e tıklayın. Bu ayarlarda ayın 15'inden sonra yapılan değişiklikler ya şu andaki ya da ileriki ödeme döneminde etkili olabilir.

Gerekli Eylem
Lütfen PIN'inizi girin
-------------------------------------------

yani pin kalkmamış halen devam ediyor...

bana bugün yarın o pin kodun gelmesi lazım çünkü 04.Oca.2006 da yaratılmış pin kodum, ve 2-3 haftada gelmesi lazım diyorsa bugünlerde gelmesi lazım, yoksa adresi biraz daha ayrıntılı yazıp tekrar pin isteyeceğim...

bu yazdıklarım kesinlikle gerçektir daha önce yazdığıma düzeltme yapmak ve bilginiz olsun diye yazdım...

netbuul

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sitemagazin pin dediğin şey biraz lanettir 30 ile 50 günü bulur :d yani biraz gec geliyo

N

nomak78

Misafir
ne güzel heveslenmiştik kalktı diye. pin adamı kanser eder.

caper

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
doLob' Alıntı:
pin uygulamasi kalktiysa google adresi nasil dogruluyor?

Google benim adresimi hiç bir zaman doğrulamadı. Bir buçuk iki sene önce pin diye bir şey yoktu Google'da.

adresi biraz daha ayrıntılı yazıp tekrar pin isteyeceğim...

Açık adresini yaz yeter, taksiciye yol mu tarif ediyorsun? :)

TurkVista

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Katiliyorum, 2 senedir ne pin girdim nede baska bisi adres bilgilerini yazdim gelio ole cekler masum masum :)

K

KingTR

Misafir
benimkide 2 ocak ta yaratılmıştı ama hala gelmedi.Heyecen içinde bekliyorum 150 USD yi geçtik walla :D

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.