İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Son dakika..TT ile sendika anlaştı :)

Play

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Telekom'da grev sona eriyor. Taraflar aralarında uzlaşmaya vardı.
Türk Telekom ile Haber-İş Sendikası arasında yapılan toplantıdan olumlu bir sonuç çıktı. Taraflar aralarında uzlaşmaya vardı.
Ayrıntılar gelecek...

kaynak: internet haber

Play

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
kız arkadaşım adsle başvurmuştu ertesi gün grev başlamıştı verdim müjdeyi :)

Play

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Telekom grevinde mutlu sona ulaşıldı. Taraflar aralarında uzlaşmaya vardı.
Türk Telekom'da 16 Ekim'de başlayan grev, taraflar arasında sağlanan uzlaşmayla sona erdi.

Grevin sona erdirilmesi amacıyla Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ve Türk-İş Genel Başkanı Salih Kılıç'ın gözetiminde, Türk Telekom ve Haber-İş Sendikası yetkilileri, PTT Genel Müdürlüğü'nün Ahlatlıbel tesislerinde bir araya geldiler.

Görüşmelerde anlaşmazlık maddeleri ele alınarak, uzlaşma sağlandı.

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Basın Müşavirliği aracılığıyla yaptığı açıklamada, tarafların uzlaşmaya vardığını bildirdi. Grevin, çalışanlara da işverene de bir faydasının bulunmadığını vurgulayan Yıldırım, gerek toplu iş sözleşme görüşmeleri sürecinde, gerekse grev kararı aldıktan sonra tarafların uzlaşmasını istediklerini ve bunun için çaba gösterdiklerini kaydetti.

Yıldırım, şunları kaydetti:

''Bu süreçte grevde bulunan 23 bin 400 Türk Telekom çalışanı ve ailelerinin mağdur olmamaları için fedakarlıktan çekinmeyen işverene teşekkür ediyorum. Grev süresince kamu malına zarar vermeden ve hiçbir hizmeti aksatmadan özverili bir şekilde çalışan Türk Telekom çalışanlarını özellikle tebrik ediyorum. Ulaştırma Bakanlığı olarak her zaman sosyal barıştan, istikrardan ve hak edenin hakkını almasından yana olduğumuzu bir kez daha belirtmek istiyorum. Sonuç, emekçiler için de Türk Telekom için de ülkemiz için de hayırlı olmuştur.''

kaynak: internet haber

Loi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
44
Tabi milyon dolarlar havaya uctu, kabak bize patladi olan milli gelire oldu. Basina gelecekleri anladilar anlastilar hemen.

Senol

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
1
telekom ile sendika anlaştı grev sona erdi iyi tamam güzel haber. peki tahrip edilen 10larca telefon kutusunun masrafı ve kesilen fiberlerin kablosu kimden cıkıcak herzamanki gibi milletin cebinden yazık vallahi cok yazık.

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
66
Bu grevin "Karayollarımızın tek şerit olarak çalıştırılmasından" bir farkı olmadı.
Dediğiniz gibi olan vatadaşa ve havaya uçan paralara oldu.
İnternetin vazgeçilmez olduğu bir dönemde bu kadar uzun bir grev çok büyük bir kayıp.
Parayı tekrar kazanırsınız ama geçen zamanı geri getiremezsiniz.
Umarım tekrarlanmaz.

Mywedding

1
İyinet Üyesi
Reaction score
96
grev, demokrasinin olduğu her ülkede oluyor, herkesin talepleri var, hem sendika, hem şirket ikisininde çıkarları söz konusu,

arada olan tabii halka oluyor, ama buda demokrasi, demokrasiden başka çaremizde olmadığına göre

Play

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Güzel dedinde demokrasi kabloları keserek olmuyor.

Senol

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
1
grev, demokrasinin olduğu her ülkede oluyor, herkesin talepleri var, hem sendika, hem şirket ikisininde çıkarları söz konusu,

arada olan tabii halka oluyor, ama buda demokrasi, demokrasiden başka çaremizde olmadığına göre
nasil bir demokrasi bu sen gel fiberleri kes telefon kutusunu parcala sonrada ben hakkımı arıyorum diye dolaş ortada devlet malına ve kendi malına zarar vermekden başka bir anlam cıkartamadım ben bu grevden.

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
66
Fiberleri kesenlerin kimlileri belli oldumu, yoksa birileri birilerine oyun mu oynuyor.
Varsayımlarla mı gidiyoruz yoksa kesin delillerle mi

Play

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Fiberleri kesenlerin kimlileri belli oldumu, yoksa birileri birilerine oyun mu oynuyor.
Varsayımlarla mı gidiyoruz yoksa kesin delillerle mi

Gazetede okumuştum Malatya'da 20 gün kadar önce telkekom görevlisi kabloları keserken yakalanmış kesilen kablolar yüzüden F16lar piste iniş yapamamış Diyarbakır'a zorunlu iniş yapmış. Telekom yetkilisi hakkında vatana ihanetten dava açılmış. Gazeteyi bulursam scan ederim.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.