İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Son günlerde forum..

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
73
Negatif rep kotu bisey, kotuye kullanilabiliyor.
Hatta ben bizle bazen hatali kullandigimi dusunuyorum.
Bu nedenle modlarin ve benim de negatif replerimizi kapatmayi dusunuyorum.

sempaty

1
İyinet Üyesi
Reaction score
19
biliyorum bu konuda bayagi bi tartisildi ama, bu mesajlarin editlenmesi olayi ya.

kotu niyetli atilan mesajlarin sayisi oldukca dusecek bu kesin. ancak sunu bilmeliyiz, ben dahil herkes kolaylik olsun diye konulan hizli cevap modunu Hiz testi yapar gibi kullaniyoruz. yani "post reply" ile cevap yazan az kisidir. bu hizli cevap ve editleme olayi olmadigindan dolayi imla hatalari, anlam kaymalari gibi seylerin orani da yukselecektir.

bence hizli cevabin kaldirilmasi ve editin bi sinirlamasi olmali. yani ornegin adam 20 saniye icinde editlemezse hakkini kaybedecek gibi bisey olabilir tabi mumkunse vbulletinde...

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
73
Sanirim vbulletinde boyle birsey yok.
Siz bizden herseyi isteyebiliyorsunuz, su soyle olsun sunu soyle yapin diyorsunuz. Biz de sizden mesajinizi postalamadan okumanizi istiyoruz.

B

Bedavalar-Net

Misafir
Anlamadigim bir konu var,benim katki puanim 10 ken 0 olmus böyle sacmalik görmedim.

Ben böyle bisey görmedim,böyle sacma sapan bisey görmedim,hangi yazimdan dolayi hangi mod arkadasn bunu yapti cok merak ediyorum,neyse kolay gelsin.

Y

Yns

Misafir
Bendede 10 puan düşme oldu , galiba "genel" bir düşme sözkonusu.Negatif rep. gözükmüyor kontrol panelinde.

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
73
http://forum.iyinet.com/showpost.php?p=170782&postcount=6
Bu baslik altina yazmistim, ama sizde haklisiniz her basligi, her mesaji gormeniz imkansiz.

Rep sistemi devreye girdiginde, kerkesin rep puani 10 idi, sistem genelinde tum replerin baslangic degerini 0 a cektim.
Onceden hic repi olmayanlarin repi 10 gorunuyordu, simdi 0 gorunuyor.

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
73
sempaty' Alıntı:
bir tane olumsuz rep iki katkı puanı siliyor sanırım. o zman 5 mod birden eksi rep vermiş :)

Hayir, kimse olumsuz rep veremiyor artik (1 subat itibari ile).
Buna admin ve modlar dahil.

D

dnturkey

Misafir
ee benim ki niye -12 ? o zaman bu haksızlık oldu benimde - repimin silinmesini talep ediyorum.

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
73
Eksi rep silme diye birsey yok.
Sadece bundan boyle - rep vermek yok.
Sizdekiler eskiden kalan - repler.
Cok calisip + yapmaniz gerekiyor, kolay gelsin.

UguG

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ben mesela iyinetadmin'in terazisine tıkladım ve 10 yazdım gönderdim... O zaman 10 rep mi vermiş oluyorum?

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
73
UguG' Alıntı:
Ben mesela iyinetadmin'in terazisine tıkladım ve 10 yazdım gönderdim... O zaman 10 rep mi vermiş oluyorum?

Hayir, 10 yazdigin kutucuk sadece yorum yazman icin.
Ornegin "bu mesajiniz cok isime yaradi" gibi, cunku o mesaj icin rep veriyorsun ilgili kullaniciya.
Verdigin puan ise senin tecrube puanin kadar. Senin tecrube puanin su anda 2. Benim 12. Ben verince 12 puan veriyorum sen verince 2 puan vermis oluyorsun.

ExCLuSiVe

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yani biz de rep veremiyoruz oyle mi ... degerli admin bize bir rep atsana .. 12 kisiden gelecek rep e bedel sanirim birde cimri olmayalim lutfen:)) dunyalik rep icin bizimi kiracaksin....
hehe

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
73
ExCLuSiVe' Alıntı:
yani biz de rep veremiyoruz oyle mi ... degerli admin bize bir rep atsana .. 12 kisiden gelecek rep e bedel sanirim birde cimri olmayalim lutfen:)) dunyalik rep icin bizimi kiracaksin....
hehe

Rep verebiliyorsunuz. Herkes rep verebiliyor.

ExCLuSiVe

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ya dediniz ya puanina gore rep veriyorsunuz diye ... bizim puan sifir :) o yuzden sordum... tamam ozaman repler beklenir ....

saygilar

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.