Makroturk' Alıntı:lokal hizimiz 100 Mb dc icinde sahip oldugumuz cikis 20 Mb fakat her makina 20 Mb kullaniyor demek degil bu yanlis anlasilmasin sunucular arasinda ihtiyaclara ve gozlemlere gore paylasimlar yapiliyor.gerekli oldugundan fazlasi verilerek hat mesgul edilmiyor eksik verilerekte musteriler sıkıntıya sokulmuyor.
Makroturk' Alıntı:buyrun gelin ispatlayin ne nasil olusuyor oturup beraber gorelim ondan sonra forum yazilariniza devam edin ordan ole bakipta aa bu neden yuksek o kadar ucuz host varken bu alinmaz ay bu neden ucuz kesin bisey vardir yok bu bunu verir yok bu bunu veremez... birakin bu ayaklari ya birakin ayip denen bisey var herseye bi kulp takmayin siz kendi hesabinizi yapin biz kendi hesabimizi zaten yapariz neyi ne kadar kaca nasi vercegimizi iyi biliriz kafanizi yormayin o yuzden bant kismina felan.bak adam 27 gb yer 510 gb trafik verio aylik 7,5 euro ya ona ne diyosunuz?? sen simdi onada laf solersin illa ama gel gelelim basligin altinda yazanlar senin dedigin gibi demiyo iste... diskin ne onemi var demeklede bitmiyo 27 gb diyosun 20 lik disklerin TR ye giris tarihi belli adam simdi hostta 1 kisiye veriyo madem cok iyi matematigin var 27x1000 gb ti da bi hesapla gorsun bide bunu dunya bazinda dusun sora gel burda benim sirket adina hesaplayip kitaplayip buraya yazdiklarima karsi benim hesabimi tuttur.bol keseden atmayin ben ticari karima bakarim kar=musteri+para bu formulun acilimida gayet basittir ve formulun icinde sinirsiz banta ait gercek bi denklemde kurulmustur.onune gelen dedicated felan kisimlarina yanit bile vermeye gerek duymuyorum kendi dcim olmasina ihtiyacta duymuyorum ikiside Makrotek icin dert edilcek sey degildir cunki TR deki dedicatedlerin ama rock ama atx olsun %20 lik bi pazar payi bugun sirketimiz adina cikilmaktadir.bilgilere ulastim derken bunlarada ulasmis olman gerek o zaman yazilarinin altina bu tip seyleride ekle aylik ne kadar ciro yapar bu cirolarin dagilimi nelerdir yatirimlari hangi bilisim dalina daha fazladir nerede pazar paylari ve kar oranlari kactir.ulastim deyip oturmican orda bunlarida soliceksinki herkes bu forumda aleyinde yersiz yurtsuz yazilar yazilan firmayi senin dilinden taniycak...tekrar soyluyorum fiyat bellidir 4 mart'a kadarda boyle kalacaktir.1 ay nakit odemelere nakit geri odeme garantisi SIRKET olarak vardir.kisacasi isine gelen alir isine gelmeyen almaz isine gelen parami istiyorum der keyfine bakar.simdi sonunda dedigin gibi ispatla herkes gorsun sende burdasin bende burdayim.
Makroturk' Alıntı:sana bu saatten sonra sadece gulerim baska hic bisey yapamam.bigun bu islere bulasirsan anlarsin neden guldugumude
hitix' Alıntı:sadece gülebilirsin zaten.. bi gün bu işlere bulaşırsan yazmışsın hatırlatmak isterim siz giderken ben geliyordum. Bizde böyle unlimited bwler verdik bi dönemler en azından verilebildiğini sandık...
Bu arada beni düşman edinme kendine emin ol ki sana ve şirketine saygım sonsuz. Gelir paket de alırım ama müşteri yakalamak için yapmayın böyle şeyler. Gerçi bu senin de suçun değil bugün firmaların %50sinde aynı şey var unlimited BW diyor amcamlar nası veriyor bi de anlatsalar... 1mb/sn ayda kaç gb yapıyor bi hesaplamayı öğrenseler önce (sana değil bu sözüm)
Bugün dünyanın en büyük 2 Datacenterı Ev1 ve Planet bile Ddoss attacklardan korkuyor extra hat yememek için ve Ddoss yersen makineni beklemeye alıyor. BW işleri sakat dost kimse veremez Unlimited olan cinsinden.
Makroturk' Alıntı:at.. geri kalanlarida cair onlarinkide eksik kalmasin![]()
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.