Dikkatimi çekti bu filmle ilgili konu açılmamış. Daha yeni izledim filmi sıcağı sıcağına yorum yapayım dedim. İzlediğim en iyi türk filmleri arasında bence. Uzun zamandır istediğimiz bir film di. Osmanlıyı anlatan bizi anlatan filmler. En azında bu filmle belki biraz daha ilgi çeker bu tür konular. Osmanlının yanında diğer milletlere bakın gerçekten gurur verici bir tablo. Bu türde bildiğiniz iyi filmler varmı acaba ? boş zamanlarımda amerikan sineması izlemekten bıktım artık hepsi aynı geliyor. Hiç bir amerikan sineması bende böyle bir duygu yaşatmadı. Genelde özenti üzerine kurulu amerikan sineması izledikçe adamlara özeniyoruz imreniyoruz. Türklerin gerçeğe dayalı filmlerin hepsini izlemek isterim.
izlediğim ve beğendiğim filmler:
Son Osmanlı - Yandım Ali
Ağır Roman
Anlat İstanbul
Herşey Çok Güzel Olucak
Babam ve Oğlum
Karagöz ve Hacivvat Neden Öldürüldü ( biraz daha popüler tarzda çekilmiş eğlendirmek için)
Çanakkale belgesellerinin Nerdeyse hepsi.
Bu filmleri bir çok kişi bilir zaten. Neden Türk filmi çekerken amerikan filmlerine özenip bütün parayı gereksiz senaryoları çekmekte harcarlar. Osmanlı hakkında bi film serisi oluşturulsa gelicek parayla bi Holiwod (nasıl yazılıyorsa artık) kurulur. Bunu senelerdir söylüyorlar. Aramızda para toplayıp bizmi çektirsek bi film . Filmin başınada Googleye katkılarından dolayı teşekkürler yazarız
izlediğim ve beğendiğim filmler:
Son Osmanlı - Yandım Ali
Ağır Roman
Anlat İstanbul
Herşey Çok Güzel Olucak
Babam ve Oğlum
Karagöz ve Hacivvat Neden Öldürüldü ( biraz daha popüler tarzda çekilmiş eğlendirmek için)
Çanakkale belgesellerinin Nerdeyse hepsi.
Bu filmleri bir çok kişi bilir zaten. Neden Türk filmi çekerken amerikan filmlerine özenip bütün parayı gereksiz senaryoları çekmekte harcarlar. Osmanlı hakkında bi film serisi oluşturulsa gelicek parayla bi Holiwod (nasıl yazılıyorsa artık) kurulur. Bunu senelerdir söylüyorlar. Aramızda para toplayıp bizmi çektirsek bi film . Filmin başınada Googleye katkılarından dolayı teşekkürler yazarız