İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

SonSavaş'ın yapımcılarına..

draga

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Bannerda dikkatimi çekti ilk web ve mobil tabanlı oyun yazıyor yanılıyorsunuz ilk web ve mobil tabanlı oyun Turkcell'in Generaller oyunuydu ve 2004 te açıldı ve yaklaşık 15-20 sezon ödüller vererek bitirdiler hep ilk 10 girdim ama bi türlü birinci olamamıştım :) 01.09.2005 te kısa bi ara verdiler 23 gün sonra 3 yıllık kısa bi ara olacak :D site adresi; www.generaller.com animasyonluyduda savaşı izleyebiliyoduk ah ah keşke tekrar turkcell açsa.. Zamanının en iyi online oyunuydu hiç bir oyunda bu grafikler yoktu ve halen çoğu oyundada yok web üzerinden bu kadar kaliteli şekilde animasyon gösteren.. haftalık 20 kontör üyelik vardı saat başı savaş açabiliyoduk bazen geceleri saat kurup uyanıp savaş açıp tekrar uyuyodum ve istanbulda sırf bu oyun için telefonumu yere düşürüp kırmıştım :D

Nostalji..

hotr1de

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Generaller 01.09.2005 saat 00:00'dan itibaren kısa bir süre için kapanacaktır. Bu süre içinde oyunumuz güncellecek ve yenilecektir. Yeniliklerden ve açılıştan en önce haberdar olmak için aşağıdaki alana e-posta adresinizi yazıp, "E-Posta Kaydet" tuşuna basın.
yazı komiğime gitti dogrusu :p

gf8

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
2
250 bin üyeyi ben oraya toplayacağima kendi forumlarıma toplarım ve oyun sitelerine toplarım daha cok kazanırım bunlarda bir alem yaws :))

HoST13

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
benim 250k üyem olsun ben o parayı zaten kazanırım ki:D

gf8

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
2
onlarda işini biiyor nasıl olsa 250 bin üye toplayamazlar diyor :))

ne gerek var bir dünya sitem var giderim onlara toplarım birbirine popup açarım hiç bişi yapamasam :)

TuRKuaZz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Deneme olarak bugün reklamlarını koydum, yarın kaldırırım büyük ihtimal. :rolleyes:

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.