Sonsuzmp3.com Siteleri hekliyor Herkez Okusun

0
Onaylı Üye
Üye
türkceni düzelt ondan sonra şikayet et

0
Onaylı Üye
Üye
hocam şimdi hiç bir yasal hakta bulunamasınız çünkkü siteleriniz lisansız lisanssız ve haliyle açıkları var bence bir lisans düşünün.

imzadaki site lisanslı dostum diğer siteler zaten filmizliyoz olan worldpress ve diğerleride öylesine açıldı yeni kapanabilir veya satılabilir başka ürün kurulabilir

Ekleme:
türkceni düzelt ondan sonra şikayet et

bak işine kardeş

0
Onaylı Üye
Üye
Kardeşim İlk Önce Bilgisayarını Temizle Formattan Geçir Ne var ne Yok Keylogger Olma imkanı Yüksek Çünkü Kontrol ettimde 3 Wordpress 1tane forum Hadi Wordpresste Açık olsun eklentilerinde ama foruma basması biraz olsalık olarak düşük ? onun için wordpresste eklentilerini bi düzenle son zamanlarda Eklentilerden Çok heklenen Oldu Ama Sen yinede Bi temizlik yap Ama Bilgisayarını kesin formatla Bunları yaptıktan sonrada Bana Bi ulaş :) Kimmiş neyin nesiymiş Çıkaralım ortaya :) Selametle ALLAH sabır versin .

0
Onaylı Üye
Üye
maalesef bende hek yedim senin sitelere girdigim için

0
Onaylı Üye
Üye
eh ben uyarmıştım,bu sitelere girmeyin virüs var diye,

0
Onaylı Üye
Üye
kardeşim ilk konuyu gördüğümde linklerin hekli oldugunu bilmiyordum ne bileyim direkt bastım

0
Onaylı Üye
Üye
Çok yeni bir hek yöntemi kullanılıyor bir vbulletin hek yarışmasından ortaya çıktı bu açık bunun için tek yapabileceğiniz şey verdiğim sürümleri günceleyin veya kullanmayın.
yakında bunla ilgili konu açacağım daha fazla kişi madur olmasın
Açığın bulunduğu Vbseo sürümü : vbseo 3.3.x
Açığın uygulandığı vbulletin sürümü : vbulletin 3.8.6

Geri