İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Sonunda sattım :D

alicanorg

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Domain i satar satmaz sizi bilgilendiriyim dedim. Sanırım sadece bende bu kadar uzun sürer domain satma işlemi. Tam 7 gün sonunda param yollandı ama daha gelmesine var sanırım. Sedo ya bu konuda bir mail da attım tam tarih sordum en geç ne zaman gelir dedim. İşte evreler.

2004-12-15 Agreement reached
2004-12-16 We have invoiced the buyer for the sale of your domain. As soon as the payment reaches our escrow account we will inform you and begin the technical transfer.
2004-12-16 We have received the buyer's payment for your domain. We can now begin the technical transfer.
2004-12-16 Your domain is currently "LOCKED" by your registrar making a transfer impossible. Please remove this lock, or contact your registrar to have it removed, so that we can complete the transfer.
2004-12-16 This domain requires an authorization code (AUTH-Code) in order to be transferred. Please ask your registrar for this code and send it to us as soon as possible.
2004-12-17 The buyer has started transfer request. Please confirm the next transfer request from Go Daddy Software, Inc., or contact us to verify the request to be confirmed.
2004-12-22 The domain transfer has been successfully completed! We will now process and send you your payment for the domain.
2004-12-22 We are now processing your payment for the sale of this domain.

gördüğünüz gibi sorun sorun üstüne ama alican.org u 450 dolara satmayı başardım. Hayırlısı.. Sorusu olana yardımcı olabilirim bu konuda

dazlakcom

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
mesela bende msnturkey.com u koydum oraya sıteye gınrınce for sale 450 yazıyor,
teklıf karşı taraftanmı gelcek yanı benı mekstradan bışı yapmama gerek varmı ?

alicanorg

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Alan yabancı alican.org domain info ya bakıp mail adresindeki siteye girerseniz zaten kimin aldığını görürsünüz. Sitenin hiti ve pr si vardı gayet iyi gitti. Bence az bile ama neyse. Dazlak sen birşey yapmıyorsun ama her hafta 1 teklif gelmiyorsa fiyat düşürmeni tavsiye ederim. Hiti pr si olmayan domaini zor satarsın.

dazlakcom

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Peki Mesela şu Anda Benim Sitem Açik Turk10 Ve Dazlak Açik Bulari Satişa çikartabiliomuyuz Orda Yani Içerik Yayinim Kapanamdan Ille Yonlendirmemiz Gerekmez Heralde ?

alicanorg

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bunu yapan siteler var onlar sanırım bu konuda seni bilgilendirirler. Ben bunu yapmadım ama yapılabiliyor evet..

Z

zeynelkoc

Misafir
illa siteni yonlendirmen gerekmiyor

www.sedoparking.com/dazlak.com ornek bu şekilde sitenin bi yerine link verip satılık olduğunu gösterebilirsin

fakat domainini almaları için hitin artı pr olması lazım sen yonlendirmezsen hitini bilemezler bunun için domaini satman zorlaşır

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.