İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Sonunda

bilgislem

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yaklaşık bir aydır pr5 domain kovalıyorum ne zaman bulsam snap vb sitelere veya domain in kendi sahibine kaptırıyordum en sonunda :) kimseye kaptırmadan valid pr5 domain almayı basardım :)

Merlin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Su Pagerank tutkunlugu cok garip. Google pr yi kaldirmak üzere halen daha pr domain kovaliyorsunuz.

WebmasterEvi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
şuan bence PR Degeri Önemli 3-4 Ay Dahada PR Önemli Olacak Gibi Güncelleme Olmadıgı Sürece PR Degeri Yüksek Link Satışı Çok Olacaktır.PR li Domain Kovalamada...

hukuki

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Konunun yeri burası değil belki ama bence google page rankı kaldırmaz, sayfa önemi demek olduğunu düşünürseniz, doğal olarak zaten en önemli sayfayı en başa alacak google. Ama şu olabilir, bütün pagerankları saklayabilir VEYA algoritma değiştirir yine...

bilgislem

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
valla kaldırsada kaldırmasada pr değerleri onemli kaldırıncada pr değerleri yuksek olan siteler yine ust sıralarda cıkacak kaldırmasada

NeFuSa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
15
valla kaldırsada kaldırmasada pr değerleri onemli kaldırıncada pr değerleri yuksek olan siteler yine ust sıralarda cıkacak kaldırmasada

Arkadaşım hem pr kaldırılsa diyosun, hemde prleri yüksek olanlar yukarıda yer alacak diyorsun. Olmayan birşey göz önünde bulundurulur mu? Algoritma değişecekmiş işte.. Pr falan anı olacak yani kaldırılırsa :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.