İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Sony vaio geri çağrılıyor

tiva

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
Sony, kablo döşeme sistemindeki bir sorun nedeniyle dünya genelinde 440 bin adet vaio modeli dizüstü bilgisayarı geri çağıracak.

Sony'den yapılan açıklamada, Mayıs 2007-Temmuz 2008 arasında üretilen modellerindeki kablo döşeme sistemindeki bir hatanın aşırı ısınmaya sebep olabileceği vurgulandı.

Şirket, bu hataya yönelik bir çok ihbar aldıklarını belirterek, bilgisayarları geri çağıracaklarını açıkladı.

tiva

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
Xerox fotokopi makinasının, Rusya (S.S.C.B iken) ile ilgili bir hikayesi var, bilenler demek istediğimi daha iyi anlayacaktır. Benimkisi belki paranoya ama ben artık bu tarz geri çağırımların altında başka şeyler de arıyorum.

visitistanbul

0
İyinet Üyesi
Reaction score
9
Xerox fotokopi makinasının, Rusya (S.S.C.B iken) ile ilgili bir hikayesi var, bilenler demek istediğimi daha iyi anlayacaktır. Benimkisi belki paranoya ama ben artık bu tarz geri çağırımların altında başka şeyler de arıyorum.

Mesela üstad ?? Ne gibi açıklarımısın biraz ??

tiva

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
Çok yüzeysel olarak; SSCB, XEROX'dan (Fotokopinin mucidi) 1 tane fotokopi makinası kiralıyor, bu makinanın içerisine yerleştirilen bir göz vasıtası ile kopyası alınan her evrak makinada gizli bir yere de kopyalanıyor, makinanın periyodik bakımları sırasında bu bilgiler XEROX tarafına geçiriliyor.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.