Mevzu uzadikca uzuyor , uzamasinin sebebi "Onur beyin" (akon) basligi tekrar tekrar canlandirma yukarilara tasima hirsindan kaynaklaniyor , halbuki bir musteri gelir hizmet alir , memnun kalirsa ucretini oder hizmetini devam ettirir memnun degilse , ucretini odemez baska 1 firmada yoluna devam eder Onur beyin durumuda boyle olmustur 4 ay kadar bizden hizmet aldi biraz akli selim dusunurseniz 4 ayin 4'undede memnun degilse neden hala bizimle devam etmis yada 4 ayin 3'u iyiydide son 1 ayda problem yasadigi icin 4 aylik mazisi oldugu 1 firmaya bu kadar yuklenmesi dogrumu? kaldiki memnun olmayip ayrilmissiniz, bu mevzunun bu kadar uzamasini gerektiricek nedir onu anlayamiyorum , bahsi gecen msn logun'da kendisiyle 3 kere telefonda konustuk 6 kere mesajlastik sirkete dogru yola ciktigimi soyledim, 10dk sonra sirkete geldim , zaten mevzuya hakimim problemini dile getirmisti msn'de online olur olmaz hucum etmesine karsilik oyle 1 cevap verdim , bizimde insan oldugumuzu etki ve tepki yapabilecegimizi unutmayin , yaptigim dogrumu hayir , ama o an zaten okadar telefonda konustuk ve mesajlastik bunun uzerine insan ister istemez dayanamiyor.Sorf.org adi ile 2 senedir bu sektordeyiz , ve bu gune kadar search edebilirsiniz forumlari herhangi bir 1 usulsuzluk dolandiricilik ve kotu hizmet'e adimimiz karismamistir , elbetteki kimseyi memnun etmemiz mumkun degil , yada 1 problemle karsilastigimizdaki genelde en ilginc sorunlar bizi bulmaktadir cozumunun hemen olmasi mumkun degil.Biz amerikadan almanyadan 2 sunucu kiralayipda bu sektorde taban fiyatlar ile carki dondurmeye calisan 1 firma degiliz.İstanbulda kiraladigimiz ozel odamiz , kendi routerimiz , kendi cisco layer2 switch'imiz ve kendi makinalarimiz ile , kiralik sunucularda ve sunucu barindirma hizmetlerindede forumlarda isim yapmis bir cok firma ile calistik , lutfen yapilan yorumlar karalama isim sindirme yerine daha ilimli ve objektif olursa sevinirim , ayrica bahsedilen kesintilerde musterimiz sonuna kadar haklidir kendisinin resellerinin bulundugu volvo kod adli sunucumuzda bahsi gecen kesintiler son 1 ayda cok sık yasanmistir ve networkumuzde 5 adet plesk sunucu ve 1 adet cpanel sunucu bulundugu icin 109 sayfalik reselleri plesk 1 makinaya dogacak kayiplardan dolayi migra etmedik , bu konuda soyleyebilecegimiz tek husus problemin kaynagini bulmamiz bunuda tecrube hanemize eklememiz , kesinlikle hic bir firmanin basina gelmemesini dilemekden baska 1 sozumuz yoktur.
Saygilarimla
Çağdaş Aydoğdu